Ми у соцмережах
Головна » Новини » У Запоріжжі обговорять зниження шкідливих викидів у повітря

У Запоріжжі обговорять зниження шкідливих викидів у повітря

У Запоріжжі обговорять зниження шкідливих викидів у повітря

Ілюстративне фото/Иллюстративное фото

У Запоріжжі 6 вересня відбудуться громадські слухання з питання зниження концентрації забруднюючих речовин в повітрі. 

Про це повідомила в.о. міського голови Запоріжжя Регіна Харченко у своєму телеграм-каналі.

Активісти обговорять заходи для зниження концентрації фенолу і формальдегіду, які потім включать до проєкту Програми охорони довкілля щодо поетапного зниження викидів забруднюючих речовин субʼєктами господарювання міста Запоріжжя. 

Громадські слухання будуть проводитися в укритті “Палацу культури “Титан””, за адресою вулиця Перемоги, 131. Також можна буде приєднатися онлайн, ідентифікатор конференції та код доступу можна подивитися в розпорядженні

Нагадаємо, що проблема із забрудненням повітря в Запоріжжі актуальна. Фахівці регулярно фіксують перевищення концентрації фенолу та формальдегіду в житлових забудовах міста. 

Нещодавно Inform.zp.ua писав, що по вулиці Зоряна, 4 виявили перевищення забруднювальних речовин у повітрі, а саме сірководню та пилу.


Читайте також:

В ніч на 27 серпня росіяни атакували Запоріжжя та Запорізький район. Попередньо, використали 7 безпілотників. Двоє людей загинули, ще четверо – поранені. Крім цього, зруйновані будинки та сталися пожежі.

Влітку в Запорізькій області, як і по всій Україні, почала зростати кількість випадків COVID-19. Однією з причин цього сплеску вважають новий субваріант штаму Omicron — FLiRT. У нашому регіоні вже зафіксовано 7 летальних випадків, пов’язаних із цим штамом.

Через російський удар були пошкоджені ділянки на проїзній частині дороги та перекриті автомобільні проїзди в районі від перетину вулиці Запорозького козацтва 1 – вулиці Ентузіастів, а також вулиці Василя Сергієнка.