Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Росіяни 1 вересня вдарили по Харкову 10 ракетами (ВІДЕО)

Росіяни 1 вересня вдарили по Харкову 10 ракетами (ВІДЕО)

Росіяни 1 вересня вдарили по Харкову 10 ракетами (ВІДЕО)

Наслідки ракетного обстрілу Харкова. Фото: Харківська ОДА

Сьогодні, 1 вересня, росіяни завдали 10 ракетних ударів по Харкову. Внаслідок обстрілу постраждали 44 особи, серед них 7 дітей, найменшому три місці. Також пошкоджена цивільна інфраструктура. Під завалами досі можуть перебувати люди.

Про це повідомляє міський голова Ігор Терехов у своєму телеграм-каналі.

У Салтівському районі 22 постраждалих, серед яких двоє дітей та два медики. 

Наслідки ракетного удару по спорткомплексу. Фото: Харківська ОДА
Наслідки ракетного обстрілу Харкова. Фото: Харківська ОДА

“Горіли три авто. Внаслідок обстрілу є порушення конструктиву газогону. Є загоряння. На даний момент евакуйовано 30 осіб. На місці працюють усі відповідні служби”, – зазначив Ігор Терехов.

Серед пошкоджень цивільної інфраструктури – відділення «Нової пошти», магазини, спортивний комплекс, торгівельний центр та автомобілі. 

https://cms.inform.zp.ua/wp-content/uploads/2024/09/naslidky-rosijskogo-obstrilu-harkova.mp4
Відео: Володимир Зеленський

Як зазначили в Харківській ОДА, росіяни нанесли удар ракетами “Іскандер”. Наразі тривають пошуково-рятувальні роботи, під завалами досі можуть перебувати люди.

Нагадаємо, що 30 серпня, російські війська завдали ударів по Харкову, внаслідок яких загинули четверо людей, серед них і дитина.

Раніше ми писали, що протягом минулої доби росіяни продовжували наступальні дії в Запорізькій області. Зокрема на Оріхівському напрямку відбулося чотири бойових зіткнення.


Читайте також:

У випадку повного блекауту в Запоріжжі розвозитимуть воду. Якщо ж відключення буде стосуватись окремих районів, а не всього міста – до насосних станцій підключатимуть генератори.

Протягом минулої доби надзвичайники здійснили 78 виїздів та ліквідували 67 пожеж в Запорізькій області. Зокрема на території Кушугумської громади згоріло 20 дачних будинків.

28 серпня в Києві відбувся медіа-клуб, на якому представники українських компаній-виробників безпілотних систем продемонстрували свої розробки. Серед учасників була і компанія з Запоріжжя.