Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » На фронті загинув військовослужбовець із Запоріжжя

На фронті загинув військовослужбовець із Запоріжжя

На фронті загинув військовослужбовець із Запоріжжя

Військовий Володимир Павлій. Фото; Запорізька гімназія № 19/фейсбук

Боронячи територіальну цілісність України, загинув військовослужбовець Володимир Павлій, житель міста Запоріжжя. Він був випускником Запорізької гімназії № 19.

Про це повідомив колектив гімназії № 19 на своїй сторінці у фейсбук.

Сьогодні, 2 вересня, Запорізька громада проведе в останній шлях військового Володимира Павлія. У його рідній школі під час лінійки оголосять хвилину мовчання в пам’ять про всіх загиблих.

“Володимир стояв на захисті своєї країни, віддано боровся з російськими окупантами та вірив у перемогу. У пам’ять про загиблого Героя та всіх загиблих військових, цивільних, дітей під час онлайн-лінійки Першого дзвоника 2024-2025 навчального року 2 вересня буде оголошено хвилина мовчання”, – зазначили у повідомленні.

Нагадаємо, що захищаючи територіальну цілісність України, загинув мешканець Чернігівської громади на Запоріжжі Плешанов Сергій Миколайович. Це сталося 27 серпня.

26 серпня, армія РФ завдала удару по Запорізькій області. Одна людина загинула внаслідок атак.

Захищаючи територіальну цілісність, суверенітет та незалежність України, загинув 23-річний Ельдар Русланович Івчак, 2001 року народження.


Читайте також:

22 серпня, у Малокатеринівці відбулося прощання з 14-річним Дмитром Гречаником, який загинув внаслідок російської атаки на дитяче кафе 20 серпня. Рідні та близькі поділилися теплими спогадами про загиблого, щоб вшанувати його пам’ять.

18 серпня, внаслідок російського обстрілу по Мирнограду Донецької області загинув 44-річний співробітник ГУ ДСНС України у Запорізької області Андрій Сирніков. 

21 червня під час виконання бойового завдання на Херсонському напрямку загинув 42-річний Павло Бригинець із позивним “Дикий”.