Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » На Запорізькому напрямку тривають бої (КАРТА)

На Запорізькому напрямку тривають бої (КАРТА)

На Запорізькому напрямку тривають бої (КАРТА)

Запорізький напрямок. Джерело: ISW

Впродовж 3 вересня на Запорізькому напрямку тривали бої. Підтверджених змін лінії фронту не було.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Минулої доби тривали бої на заході Запорізької області. А саме: в районі Роботино, Новоандріївки на північ від Роботино та Малої Токмачки на північний схід від Роботино, але жодних підтверджених змін лінії фронту не було. Окупанти стверджували, що російські війська просунулися в полях на північ від Роботино, але ISW не знайшов підтвердження цієї заяви. 

Поблизу Роботино діють підрозділи російського 71-го мотострілецького полку (42-а мотострілецька дивізія 58-ї загальновійськової армії (ОГА) Південного військового округу (ПВО)).

Ні українські, ні російські джерела не повідомляли про бої в районі кордону Донецько-Запорізької області 3 вересня.

Крім цього, за інформацією Генерального штабу Збройних сил України, на Оріхівському напрямку вчора були зупинені шість атак російських військ неподалік Роботино, Малої Токмачки і Новоандріївки.

Читайте також:

У прифронтових населених пунктах Запорізької області призупинили видачу сертифікатів за програмою єВідновлення тим власникам житла, яке неможливо відновити. Але фіксацію руйнувань проводитимуть.

Особи пільгових категорій Запоріжжя можуть скористатися програмою фінансової підтримки мешканців міста, якщо їхнє житло було пошкоджене внаслідок ракетного обстрілу. 

У Запорізькій області створять дві міські військові адміністрації. Згідно з документом, будуть утворені Василівська та Пологівська міські військові адміністрації.