Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі створять Раду родин загиблих військових: деталі

У Запоріжжі створять Раду родин загиблих військових: деталі

У Запоріжжі створять Раду родин загиблих військових: деталі

Зустріч сімей загиблих військових. Фото: Запорізька міська рада

При Запорізькій обласній військовій адміністрації створять Раду родин загиблих військовослужбовців. Це має полегшити процес вирішення питань родичів полеглих та підтримати їх.

Про це повідомили в Запорізькій міській раді.

Метою новоствореної ради буде обговорення та вирішення проблем сімей загиблих військових в Запорізькій області. Родичи полеглих бійців зможуть напряму комунікувати з органами державної влади.

“Рада стане надійним плечем для сімей, що втратили своїх рідних, які захищали Україну. Її завдання – захищати права та інтереси родин загиблих, надавати допомогу та підтримку, брати участь у розробці політики щодо вшанування пам’яті Героїв”, – зазначається в повідомленні

Ще на засіданні в міськраді презентували проєкт меморіалу пам’яті «Посадка. Дерево пам’яті», присвячений захисникам, які віддали життя за Україну.


Читайте також: 

Відео із укриття запорізької гімназії № 97, на якому видно плісняву на стінах, поширили у соціальних мережах. Ситуацію прокоментував очільник Запорізької ОВА Іван Федоров під час брифінгу.

3 вересня, Президент України Володимир Зеленський звільнив ексгендиректора “Запоріжсталі” Ростислава Шурму з посади заступника глави Офісу Президента.

У Запоріжжі вперше за майже три роки планують провести міжнародний кінофестиваль ЗІФФ. Він пройде з 20 по 22 вересня. На фестиваль можуть завітати запоріжці, аби переглянути стрічки Міжнародної та Національної конкурсних програм, а також спеціальні покази українських фільмів.