Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запоріжців попереджають про небезпечні метеорологічні явища

Запоріжців попереджають про небезпечні метеорологічні явища

Запоріжців попереджають про небезпечні метеорологічні явища

Ілюстративне фото

Вдень 7 вересня у Запоріжжі очікуються пориви північно-східного вітру 15-20 м/с. В регіоні встановлений перший рівень небезпечності, жовтий.

Про це повідомляє офіційний канал Запорізького обласного центру з гідрометеорології.

Зазначається, що через такий вітер можуть бути наслідки.

“Погодні умови можуть призвести до пошкодження ліній електропередач, падіння дерев, заносу автомобілів, збільшення ймовірності дорожньо-транспортних пригод”, – йдеться за посиланням.

Попередження. Джерело: Запорізький ЦГМ

Читайте також:

У Запоріжжі зносять два під’їзди у зруйнованому внаслідок російського обстрілу будинку по вулиці Зестафонська, 8. Також там почали фасадні роботи інших двох пошкоджених підʼїздів.

При Запорізькій обласній військовій адміністрації створять Раду родин загиблих військовослужбовців. Це має полегшити процес вирішення питань родичів полеглих та підтримати їх.

Росіяни використовують боєприпаси з отруйними речовини, щоб посилити роботу своєї артилерії. Найбільше таких випадків відбувається в Запорізькій області.

У Запоріжжі вперше за майже три роки планують провести міжнародний кінофестиваль ЗІФФ. Він пройде з 20 по 22 вересня. На фестиваль можуть завітати запоріжці, аби переглянути стрічки Міжнародної та Національної конкурсних програм, а також спеціальні покази українських фільмів.

У Запоріжжі чоловік коригував повітряні удари Росії по цивільній інфраструктурі обласного центру, оборонним заводам та локаціям Сил Оборони. Запоріжця завербував кадровий співробітник 5-ї служби ФСБ. Суд визнав його винним, запоріжець отримав 15 років тюрми з конфіскацією майна.