Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорізькі поліцейські врятували пенсіонерку, у якої стався інсульт

Запорізькі поліцейські врятували пенсіонерку, у якої стався інсульт

Запорізькі поліцейські врятували пенсіонерку, у якої стався інсульт

Фотоілюстрація/Фотоиллюстрация

79-річна запоріжанка, яка проживає сама, давно не виходила на зв’язок. Виявилось, що в неї стався інсульт. Їй допомогли поліцейські.

Про це повідомляє Запорізьке районне управління поліції.

4 вересня до чергової частини поліції звернулись рідні пенсіонерки. Вони хвилювались і намагались дізнатись, що трапилося.

Вже у будинку сусіди пояснили правоохоронцям, що жінка кілька днів не виходила з квартири, а за зачиненими дверима можна було почути звук телефону. Правоохоронці разом із рятувальниками потрапили до квартири, де виявили жінку. Поліцейські надали їй домедичну допомогу й контролювали її стан до приїзду лікарів. Згодом медики діагностували у жінки інсульт.

Поліцейські, які врятували жінку. Фото: Запорізьке районне управління поліції

“Поліція Запоріжжя закликає громадян не бути байдужими, особливо до самотніх людей. Адже вчасний дзвінок до поліції може стати порятунком!”, – відмічають правоохоронці.


Читайте також:

В Олександрівському та Шевченківському районах Запоріжжя шахраї вкрали гроші у двох пенсіонерок. В обох випадках аферисти казали, що вони є представниками комунальних служб, а після цього проникали до осель.

На сьогодні в Запоріжжі відновлюють десять багатоповерхівок, які постраждали від російських обстрілів. Загалом армія РФ зруйнувала в місті 12 багатоповерхівок. Кореспондентам Inform.zp.ua вдалося відвідати три об’єкти, за відбудову яких відповідає Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури, і поспілкуватися з місцевими мешканцями, які прагнуть повернутися до своїх домівок якомога швидше.

Запорізькі вчителі, які перейшли до викладання в офлайн форматі, отримають підвищення заробітної плати.