Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорізький фотограф показав небо над Запоріжжям в блискавках (ФОТО)

Запорізький фотограф показав небо над Запоріжжям в блискавках (ФОТО)

Запорізький фотограф показав небо над Запоріжжям в блискавках (ФОТО)

Гроза. Фото: Олександр Поздняков/фейсбук

Сьогодні, в ніч на 10 вересня, у Запоріжжі був дощ з грозою. Місцеві мешканці могли спостерігати в небі блискавки, запорізький фотограф Олександр Поздняков зміг їх зафільмувати

Фото: Олександр Поздняков/фейсбук
Фото: Олександр Поздняков/фейсбук
Фото: Олександр Поздняков/фейсбук

За даними Sinoptik.ua, на цьому тижні в Запоріжжі знову варто очікувати опадів. Сьогодні, 10 вересня, з ранку до самого вечора небо в місті буде вкрите хмарами. Вранці – дощ, але незабаром він повинен припинитися. 

“У цей день наші пращури славили врожай, починались веселі осінні ярмарки. Люди недарма поспішали впоратись з польовою роботою, оскільки з цього часу нерідко розпочинались осінні дощі. Якщо у цей день було чути грім, то він передвіщав теплу осінь”, – йдеться у народному прогнозі погоди.

Синоптики попереджають про можливе повторення грози у п’ятницю та суботу, 13 та 14 вересня. Температура повітря вдень становитиме +19+28 градусів. Дощ з грозою розпочнеться вдень і буде йти до вечора.


Читайте також:

У найближчі 10 днів запоріжцям не варто очікувати різких змін температури повітря. Однак синоптики прогнозують дощі.

6 вересня, відбулися громадські слухання з питання зниження концентрації забруднюючих речовин в повітрі. Наразі проєкт програми щодо зменшення кількості фенолу і формальдегіду проходить процедуру стратегічної екологічної оцінки. Після цього його мають винести на затвердження депутатами міської ради. 

У Запоріжжі посеред міста розташований парк відпочинку “Дубовий Гай”, якому понад 65 років. Стан цієї локації з роками стає більш неохайним та закинутим. Inform.zp.ua відвідав парк, щоб побачити, як він виглядає зараз.