Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » Федоров прокоментував високі тарифи на воду в Запорізькій області

Федоров прокоментував високі тарифи на воду в Запорізькій області

Федоров прокоментував високі тарифи на воду в Запорізькій області

Вода. Ілюстративне фото/Вода. Иллюстративное фото

У деяких громадах Запорізької області місцеві мешканці скаржаться на високі тарифи на водопостачання. Ситуацію прокоментував очільник Запорізької ОВА Іван Федоров під час брифінгу.

Про це повідомляє “5 редакція”

Високі тарифи в деяких громадах Запорізької області, очільник ЗОВА пояснює складним та довгим процесом формування цін на водопостачання. 

“Мережі якихось громад знаходяться на балансі облводоканалу. Там встановлюють єдиний тариф для безпосередньо кінцевого постачальника. В якихось громадах водоканал доводить до зрізу населеного пункту, а потім вже місцеві комунхози викупають у облводоканалу. Тож облводоканал купив у міськводоканалу, громада купила у облводоканалу і громада продала безпосередньо кінцевому постачальнику”, – зазначив Іван Федоров.

За словами голови ЗОВА, з приходом нового керівництва, ситуацію з високими цінами у Запорізькій області мають врегулювати. Однак хто буде новим директором водоканалу наразі невідомо, але Федоров зазначив, що це буде людина не з водоканалу.

Раніше ми писали, що під час брифінгу ЗОВА, Іван Федоров повідомив про звільнення директора Запорізького облводоканалу Сергія Басанського. Поки триватиме службова перевірка, обов’язки директора буде виконувати нова людина, не з водоканалу.

Нагадаємо, що Inform.zp.ua зібрав всю інформацію про тарифи на комунальні послуги. Скільки доведеться заплатити запоріжцям у вересні за світло, газ, воду та вивезення сміття – читайте в цьому матеріалі.