Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » Гуртки та секції в Запоріжжі: чим можна зайняти дітей поза школою

Гуртки та секції в Запоріжжі: чим можна зайняти дітей поза школою

Гуртки та секції в Запоріжжі: чим можна зайняти дітей поза школою

У Запоріжжі для дітей від 5 років, підлітків та молоді діють гуртки, секції та творчі колективи, в яких можна активно проводити вільний час.

Inform.zp.ua зробив добірку позашкільних занять для дітей в Запоріжжі.

В Міському палаці дитячої та юнацької творчості працюють:

Народні художні студії “Чайка”, “Весняночка”, “Фієста”, “Арлекін”, образотворче мистецтво.

Гуртки декоративно-ужиткового, образотворчого та сучасного мистецтва: Петриківський розпис, Авторська лялька, Декоративний розпис, Бісероплетіння.

Долучитися до сучасного мистецтва можна за такими напрямками: “InspiRAtion”, “ГовориТи”, “ДіяСлова”, гра на ударних інструментах, “Фріда”, авторська пісня.

Також діє Школа розвитку дитини “Барвінок”, “Перші кроки”, німецька, англійська мови, лего-конструювання, кулінарне мистецтво, квітникарі-аранжувальники.

Лего-конструювання. Ілюстративне фото

Вступити на навчання до Медіашколи можна за такими напрямками: Телевізійна майстерня, Журналістика та видавнича справа, Фото-студія “Образ”.

Діти також мають змогу займатися образотворчим мистецтвом (живопис, графіка, дизайн). Для любителів спорту відкриті секції тайського боксу, фітнесу та робототехніки.

Записатися до гуртків можна за посиланням або за телефоном 061-236-48-38, Міський палац дитячої та юнацької творчості, площа Запорізька, 1.

Центр дитячої та юнацької творчості Дніпровського району може представити дітям наступні активності: гуртки з вокалу, англійської мови, малювання, гри на гітарі.

Заняття відбуваються з урахуванням безпекових вимог.

Адреса: вул. Академіка Александрова, 7 у приміщенні Запорізької гімназії №29.

Центр творчості дітей та юнацтва Олександрівського району запрошує на позашкілля дітей від 4 до 21 року. 

У закладі працюють різноманітні спортивні секції, танцювальні та музичні гуртки, малювання, циркова студія, класи вивчення іноземних мов, а також студія раннього розвитку.

До занять з музики можна долучитися до гри на бандурі “Барвиband”, вокалу “Дзвінкі голоси”, пісенний гурток “Лілея” та гурту музичних інструментів “Мальви”.

Любителі спорту можуть займатися бойовими мистецтвами “Спас”, східними єдиноборствами “Карате Шотокан” та цирковим мистецтвом “Феєрія”.

На танці можна записатися за такими напрямками: народний танець “Дружба”, акробатичний рок-н-рол “СК “ДІКСІ””, художній танець “Загадка” та народні танці “Стожари”.

Діти під час танцю. Ілюстративне фото.

Охочі зайнятися мистецтвом можуть знайти справу по душі в гуртках “Веселий пензлик”, “Рута” та “Фантазія”.

Заняття відбуваються на безоплатній основі та з урахуванням безпекових вимог.

Адреса: вул. Поштова, 57А.