Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » У Запоріжжі призупинять рух одного з трамваїв: коли саме

У Запоріжжі призупинять рух одного з трамваїв: коли саме

У Запоріжжі призупинять рух одного з трамваїв: коли саме

Ілюстративне фото

13 вересня у Запоріжжі призупинять рух трамвайного маршруту №3 на ділянці від зупинки “Вулиця Діагональна” до кінцевої зупинки “Запоріжжя Ліве”.

Про це повідомляє комунальне підприємство “Запоріжжяелектротранс”.

Проїхати не можна буде з 10:00 до 13:00. Причиною є проведення аварійно-відновлювальних робіт у кабельній мережі трамвая ТП № 5. Рух трамваїв маршруту № 3 буде організований по маршруту “Вокзал Запоріжжя-І” – “Запоріжцирк”.

Нагадаємо, у Запоріжжі планують щодня зупиняти громадський транспорт під час Загальнонаціональної хвилини мовчання. О 9:00 у комунальному транспорті вмикатимуть додатковий аудіосупровід. Зупинка стосуватиметься і приватних перевізників у місті. 

Читайте також:

Майже в усіх регіонах України, включно з Запорізькою областю, зафіксовані умисні підпали транспортних засобів, які належать військовим. Для скоєння цих злочинів російські спецслужби вербують молодих людей, раніше судимих осіб, ігроманів або людей із наркотичною залежністю.

У двох міських лікарнях Запоріжжя з’являться нові послуги. Ці медичні заклади входитимуть до переліку кластерних лікарень. Мова йде про міську лікарню екстреної та швидкої медичної допомоги, а також міську лікарню №9.

10 вересня під час брифінгу ЗОВА Іван Федоров повідомив про звільнення директора Запорізького облводоканалу Сергія Басанського. Поки триватиме службова перевірка, обов’язки директора буде виконувати нова людина, не з водоканалу. Своє рішення очільник ЗОВА обґрунтував тим, що під час керування Басанського в облводоканалі з’явився ряд проблем.