Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У боях загинув мешканець Запорізького району

У боях загинув мешканець Запорізького району

У боях загинув мешканець Запорізького району

Загинув на фронті

Захищаючи територіальну цілісність та соборність України від агресії Росії, загинув військовослужбовець Зінченко Андрій Олегович. Він був мешканцем Комишуваської громади Запорізького району.

Про це повідомили у Комишуваській селищній раді.

Чоловік загинув 4 вересня цього року під час виконання бойового завдання на околицях населеного пункту Новоданилівка Запорізької області. За два дні йому би виповнилося 30 років.

Зінченко Андрій. Фото: Комишуваська селищна рада

Сьогодні вдень на центральному кладовищі відбулося прощання із загиблим військовим.

“Приносимо співчуття рідним і близьким загиблого. Вічна пам’ять герою!”, – йдеться у посиланні.

Раніше ми писали, що у Курській області загинув військовослужбовець Василь Дерновий. Чоловік був мешканцем Енергодару, який наразі тимчасово окупований росіянами.

7 серпня мешканці Кушугумської громади попрощалися із військовим Валерієм Івановичем Жиленком. Його поховали на Алеї Слави у селищі Балабине Запорізької області.  

Inform.zp.ua повідомляв, що боронячи територіальну цілісність України, загинув військовослужбовець Володимир Павлій, житель міста Запоріжжя. Він був випускником Запорізької гімназії № 19.

Читайте також:

У Запоріжжі планують щодня зупиняти громадський транспорт під час Загальнонаціональної хвилини мовчання. О 9:00 у комунальному транспорті вмикатимуть додатковий аудіосупровід. Зупинка стосуватиметься і приватних перевізників у місті. 

У Запоріжжі збільшать суму відшкодування витрат на поховання та перепоховання загиблих військових. Це може статися вже цього року. Наразі сума відшкодування витрат на перше поховання складає 17 100 гривень.