Ми у соцмережах
Головна » Політика » Нардепа із Запоріжжя звинувачують у побитті людини, – поліція Києва

Нардепа із Запоріжжя звинувачують у побитті людини, – поліція Києва

Нардепа із Запоріжжя звинувачують у побитті людини, – поліція Києва

Олександр Куницький. Фото: фейсбук нардепа

У Києві чоловік поскаржився поліції, що його вдарив народний депутат. Пресслужба поліції Києва не називала ім’я політика, проте у мережі публікують відповідні відео з Олександром Куницьким, нардепом від “Слуги Народу” родом із Запоріжжя.

Про це повідомляють у пресслужбі Національної поліції Києва.

Ввечері 11 вересня до правоохоронних органів звернувся чоловік, якого нібито вдарив нардеп України. 

“До Печерського управління поліції надійшло повідомлення від чоловіка про побиття. Потерпілий зазначив, що його вдарив народний депутат України”, – зазначили у поліції Києва.

https://cms.inform.zp.ua/wp-content/uploads/2024/09/video_2024-09-13_12-18-05.mp4
Відео з соцмереж

У соцмережах є відео, де потерпілий стверджує, що нардеп Олександр Куницький вдарив його зі спини. Крім того, на відео потрапила розмова з правоохоронцями, де чоловік пояснює, що він “побачив дуже медійну персону та захотів із нею поговорити”. Нардеп Куницький у відповідь поводить себе спокійно та їсть морозиво.

Пізніше Олександр Куницький виклав відео, де розповів свою версію ситуації, яка сталася. За його словами, чоловік під’їхав до нардепа на самокаті, почав провокувати та ставити дивні запитання. Звернення до поліції, на думку нардепа, є “хайпом”.

Нагадаємо, що народна депутатка із Запорізької області Юлія Яцик написала заяву на вихід з парламентської фракції «Слуга народу». З партії вона пішла ще у 2022 році.


Читайте також:

Працівники ДБР завершили досудове розслідування стосовно чинного народного депутата України. Він вів колабораційну діяльність на тимчасово окупованій території, у Бердянську. За це йому передбачене покарання до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Протягом 2024 року десять народних депутатів жодного разу не проголосували у Верховній Раді. Деякі з них знаходяться в СІЗО або перебувають під підозрою. Серед них є й нардеп із Запорізької області.