Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Росіяни обстріляли Гуляйпільщину авіабомбами: загинули люди

Росіяни обстріляли Гуляйпільщину авіабомбами: загинули люди

Росіяни обстріляли Гуляйпільщину авіабомбами: загинули люди

Обстріл Запорізької області. Фото: Іван Федоров

Вчора ввечері, 14 вересня, росіяни обстріляли Гуляйпільську громаду. Внаслідок обстрілу загинули чоловіки 41, 59 та 61 років.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Поцілили по території одного із сільськогосподарських підприємств. Загинули троє людей. Всі загиблі – співробітники цього підприємства. 

На сторінці Гуляйпільської міської територіальної громади зазначили, що окупанти атакували керованими авіабомбами (КАБами) і висловили свої співчуття рідним тих, чиє життя забрали росіяни.

“На жаль, але це не перший випадок, коли наші трударі полів гинуть від ворожих обстрілів. Кожна втрата – це біль і смуток. Висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих. Витримки вам та сил пережити це горе. З вами сумує уся громада”, – йдеться у дописі на фейсбуці.

Нагадаємо, 14 вересня у селищі Новопавлівка Запорізької області внаслідок російської масованої атаки у приватному будинку загинув 48-річний чоловік.


Читайте також:

13 вересня у тимчасово окупованому Токмацькому районі Запорізької області Сили Оборони України підірвали потяг з російським пальним. Удар нанесли за допомогою безпілотника.

У Запоріжжі чоловік коригував повітряні удари Росії по цивільній інфраструктурі обласного центру, оборонним заводам та локаціям Сил Оборони. Суд визнав його винним, запоріжець отримав 15 років тюрми з конфіскацією майна. 

У Хортицькому районі Запоріжжя сталася автомобільна аварія під час дії комендантської години. Водій у стані алкогольного сп’яніння в’їхав в іншу автівку на високій швидкості.