Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Запоріжець разом із напарницею намагався перетнути кордон на Львівщині

Запоріжець разом із напарницею намагався перетнути кордон на Львівщині

Запоріжець разом із напарницею намагався перетнути кордон на Львівщині

Мешканець Запоріжжя. Фото: ДПСУ

Мешканець Запоріжжя разом із напарницею намагався незаконно перетнути кордон у Львівській області. Чоловіка зафіксував дрон прикордонників, його передали поліції.

Про це повідомила державна прикордонна служба України.

32-річний запоріжець хотів незаконно перетнути держкордон. Він, разом зі своєю напарницею, прямував на Закарпаття на авто і згодом натрапив на пост прикордонників 7 Карпатського загону.

“Спритник влаштував справжній експеримент з гіпотетичного перенесення матерії з однієї точки простору в іншу без проходження фізичного простору між ними”, – йдеться за посиланням.

25-річна жінка висадила чоловіка приблизно за 500 метрів до поста, проїхала його сама і зупинилась неподалік. Мешканець Запоріжжя мав непомітно обійти прикордонників лісосмугою і сісти у транспортний засіб, однак його зафіксував дрон.

Напарниця запоріжця. Фото: ДПСУ

На громадянина України склали протокол з частиною 1 статті 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону) та передали його співробітникам Національної поліції.

Нагадаємо, нещодавно правоохоронці затримали мешканця Запоріжжя, який за гроші допомагав військовозобов’язаним оформити документи на виїзд за кордон. Йому повідомили про підозру після того, як він отримав частину оплати.

Також у Запоріжжі викрили групу осіб, які допомагали чоловікам призовного віку оформити висновки про непридатність до військової служби. У складі групи були медичні працівники однієї з лікарень міста.

Житель Запоріжжя на Буковині заплатив водієві за доставку до кордону з Румунією, щоб незаконно покинути країну. Водій намагався втекти від прикордонників, проте не впорався з кермуванням на швидкості.

У пункті пропуску «Краківець» прикордонники Львівського загону затримали мешканця Запоріжжя, який намагався перетнути кордон разом із колишньою дружиною та своєю новою дружиною.