Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі оголосили високу пожежну небезпеку на кілька днів

У Запоріжжі оголосили високу пожежну небезпеку на кілька днів

У Запоріжжі оголосили високу пожежну небезпеку на кілька днів

Фото: ГУ ДСНС Запорізької області. Фотоілюстрація/Фото: ГУ ГСЧС Запорожской области. Фотоиллюстрация

Мешканців Запоріжжя та області попереджають про високу пожежну небезпеку, яка триватиме з 15 по 16 вересня.

Про це повідомляє Запорізький обласний центр гідрометеорології.

Протягом цих двох днів на території Запорізького району очікується пожежна небезпека четвертого класу.

Пожежна небезпека. Фото: Запорізький ЦГМ

“Погодні умови сприятимуть  підвищеній ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах при наявності джерел займання (відкритого вогню)”, – йдеться у посиланні.

Як зазначають у ДСНС Запоріжжя, за минулу добу на території області рятувальники ліквідували 10 пожеж в екосистемах, з них одну спричинив російський обстріл. Сумарно вогонь нашкодив навколишньому природному середовищу на площі понад 3 га.

Нагадаємо, сьогодні протягом дня у Запорізькій області синоптики прогнозують штормове попередження. Пориви вітру триватимуть протягом дня. В регіоні встановлений перший рівень небезпечності, жовтий.


Читайте також:

Вночі 8 вересня у Запоріжжі в одній із багатоповерхівок загорілася квартира. Під час пожежі загинув чоловік, ще п’ятьох людей врятували вогнеборці.

Вчора ввечері, 14 вересня, росіяни обстріляли Гуляйпільську громаду. Внаслідок обстрілу загинули чоловіки 41, 59 та 61 років.

13 вересня у тимчасово окупованому Токмацькому районі Запорізької області Сили Оборони України підірвали потяг з російським пальним. Удар нанесли за допомогою безпілотника.

У Хортицькому районі Запоріжжя сталася автомобільна аварія під час дії комендантської години. Водій у стані алкогольного сп’яніння в’їхав в іншу автівку на високій швидкості.