Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » На фронті загинув мешканець Гуляйпільської громади

На фронті загинув мешканець Гуляйпільської громади

На фронті загинув мешканець Гуляйпільської громади

Свічка. Ілюстративне фото

Захищаючи територіальну цілісність та соборність України від агресії Росії, загинув військовослужбовець Микола Коновалов. Чоловік був комунальником у Гуляйполі Запорізької області і публікував відео про свою працю.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Гуляйпільської міської територіальної громади.

Миколі було 30 років. Він працював у комунальному підприємстві “Комунсервіс” Гуляйпільської міської ради.У 2023 році його нагородили почесною грамотою за сумлінне виконання обов’язків, оскільки він продовжував працювати для свого міста. 

“Багато людей знали його із соцмереж, адже Микола публікував  відео про те, як працюють комунальники в Гуляйполі, завжди був щирим, мав багато друзів і дуже любив своє рідне місто”, – відмічають у дописі.

Микола Коновалов. Фото: Гуляйпільська міська територіальна громада.

У липні 2024 року він пішов захищати Україну у складі 95 окремої десантно-штурмової бригади міста Суми. Він загинув під час виконання першого бойового завдання ворожий на території Курської області.

“Від усіх жителів Гуляйпільської громади висловлюємо щирі співчуття родині загиблого. Наші слова не допоможуть повернути сина, батька, брата, товариша, але ми розділяємо ваше горе. Нехай душа Миколи знайде вічний спокій”.

Раніше ми писали, що у Курській області загинув військовослужбовець Василь Дерновий. Чоловік був мешканцем Енергодару, який наразі тимчасово окупований росіянами.

Нагадаємо, нещодавно у боях загинув військовослужбовець Зінченко Андрій Олегович. Він був мешканцем Комишуваської громади Запорізького району.

Читайте також:

У Запоріжжі планують щодня зупиняти громадський транспорт під час Загальнонаціональної хвилини мовчання. О 9:00 у комунальному транспорті вмикатимуть додатковий аудіосупровід. Зупинка стосуватиметься і приватних перевізників у місті. 

У Запоріжжі збільшать суму відшкодування витрат на поховання та перепоховання загиблих військових. Це може статися вже цього року. Наразі сума відшкодування витрат на перше поховання складає 17 100 гривень.