Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Інститут титану в Запоріжжі знову виставили на продаж

Інститут титану в Запоріжжі знову виставили на продаж

Інститут титану в Запоріжжі знову виставили на продаж

Інститут титану в Запоріжжі

Пакет акцій Інституту титану, який знаходиться в Запоріжжі, знову виставили на продаж. Попередні торги не відбулися, тож ціну знизили вдвічі.

Відповідний аукціон з’явився на “Prozorro продажі” 16 вересня.

Замовником аукціону на приватизацію акцій Інституту титану стало регіональне відділення Фонду держмайна по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях. Торги мають розпочатися 25 вересня. Стартова ціна лота – майже 49 мільйонів гривень.

До цього АТ “Інститут титану” вже намагались продати, однак пропозиції стосовно купівлі не надходили. Торги мали розпочатися сьогодні, 17 вересня. Тоді стартова ціна лота становила понад 97,6 мільйона гривень. 

Інститут титану має понад 67 мільйонів непогашеної кредиторської заборгованості, з них – понад 15 мільйонів боргу за зарплату працівникам.

Як зазначається в реєстрі Опендатабот, Інститут титану займався такими видами діяльності: виробництво інших кольорових металів, лиття легких кольорових металів, організування конгресів і торговельних виставок, діяльність у сфері архітектури, діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах, технічні випробування та дослідження, дослідження й експериментальні розробки у сфері суспільних і гуманітарних наук, дослідження кон’юнктури ринку та виявлення громадської думки, інша професійна, наукова та технічна діяльність.

Раніше ми писали, що аукціон з продажу 97,55% акцій АТ “Запорізький виробничий алюмінієвий комбінат” (ЗАлК), запланований на 6 серпня, не відбувся через відсутність учасників.