Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » У Запоріжжі деякі будинки залишаться без водопостачання (АДРЕСИ)

У Запоріжжі деякі будинки залишаться без водопостачання (АДРЕСИ)

У Запоріжжі деякі будинки залишаться без водопостачання (АДРЕСИ)

Ілюстративне фото/Иллюстративное фото

Сьогодні, 18 вересня, у Запоріжжі декілька будинків з 7:30 тимчасово залишаться без водопостачання, у зв’язку з аварійними ремонтними роботами на водопроводі Ду-200мм по вулиці Незалежної України, 90.

Про це повідомляє КП “Водоканал”.

Без води залишаться:

• вул. Незалежної України 84, 86, 86а, 88, 90, 90а.

Підвоз води буде здійснюватися автоцистерною.

Нагадаємо, що сьогодні, 18 вересня, у Запоріжжі та в Запорізькій області не діятимуть графіки погодинних відключень електроенергії.

Також сьогодні, 18 вересня, у Запоріжжі багато будинків тимчасово залишаться без електроенергії, у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт.

Раніше ми писали, що від початку травня цього року мешканці Запоріжжя поскаржились на міський транспорт понад 400 разів. Із серпня почались перевірки маршрутів, виявили порушення.


Читайте також:

17 вересня російські війська обстріляли населені пункти Запорізького району. Внаслідок обстрілів загинули двоє людей, ще п’ятеро отримали поранення.

Пакет акцій Інституту титану, який знаходиться в Запоріжжі, знову виставили на продаж. Попередні торги не відбулися, тож ціну знизили вдвічі.

Запорізькі правоохоронці завершили розслідування стосовно так званого “губернатора Запорізької області” Євгена Балицького. За даними слідства, він, разом із окупаційним міністром молодіжної політики та 20-річною активісткою молодіжних рухів, організовували та брали участь у проросійських заходах на Мелітопольщині.