Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Мешканці Комишувахи зможуть отримати грошову допомогу

Мешканці Комишувахи зможуть отримати грошову допомогу

Мешканці Комишувахи зможуть отримати грошову допомогу

Гроші / Деньги

Мешканці Комишуваської громади можуть отримати фінансову допомогу в рамках проєкту “Надання багатоцільової грошової допомоги в Запорізькій області”. Наразі триває реєстрація на отримання коштів, після досягнення ліміту учасників, доступ до оформлення допомоги закриється.

Про це повідомили в Комишуваський селищній раді.

Сума грошової допомоги становить  – 10800 гривень на члена родини. Кошти надаватимуть протягом трьох місяців у розмірі 3600 гривень на особу. Подати заявку на отримання фінансової допомоги можна за посиланням. Після досягнення ліміту учасників, реєстрація закриється.

Фото: Комишуваська селищна рада

Отримати допомогу можуть родини, яким не нараховувалась фінансова поміч протягом трьох останніх місяців від міжнародних організацій. Решта осіб можуть подати заявку, якщо відносяться до таких вразливих категорій:

  • домогосподарства з дітьми (3 і більше); 
  • домогосподарства з одним годувальником;
  • домогосподарства з вагітними/годуючими жінками; 
  • домогосподарства з людьми похилого віку (60+ років); 
  • домогосподарства з людьми з інвалідністю; 
  • внутрішньо-переміщені особи.   

З учасниками проєкту зв’яжуться протягом 10 робочих днів. Далі запросять на реєстрацію, де житель Комишувахи має підтвердити вказану інформацію про себе, зокрема про критерії вразливості. 

Фінансова допомога надається у рамках проєкту “Надання багатоцільової грошової допомоги в Запорізькій області” за співпраці благодійного фонду Єдобро та Fida International.

Нашгадаємо, що сьогодні, 18 вересня, у Запорізькій області на території Кушугумської територіальної громади мешканцям роздаватимуть продуктові набори. 

Раніше ми писали, що 17 вересня російська війська атакували керованими авіабомбами село Комишуваха Запорізької області. Внаслідок удару були пошкоджені приватні будинки та цивільна інфраструктура. Також загинули двоє і постраждали п’ятеро людей.