Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дороги » У Запоріжжі перекриють рух ДніпроГЕС: коли саме

У Запоріжжі перекриють рух ДніпроГЕС: коли саме

У Запоріжжі перекриють рух ДніпроГЕС: коли саме

Фото: патрульної поліції Запоріжжя/Фото: патрульной полиции Запорожья

Рух Дніпровською ГЕС у Запоріжжі тимчасово обмежать у зв’язку із проведенням ремонтних робіт. Проїхати не можна буде з 8:00 21 вересня по 20:00 22 вересня.

Про це повідомили у патрульній поліції Запоріжжя.

Обʼїзд здійснюватиметься через Арковий міст острова Хортиця (вулицю Величара  — вулицю Січі — вулицю Таганська). А також, через Нові мости та мост імені Преображенського. 

“Враховуйте цю інформацію під час планування свого маршруту”, – зазначили в повідомленні.


Читайте також:

Від початку травня цього року мешканці Запоріжжя поскаржились на міський транспорт понад 400 разів. Із серпня почались перевірки маршрутів, виявили порушення.

На завантажених перехрестях Запоріжжя у декількох районах міста планують встановити відеоспостереження. На це сумарно витратять майже шість мільйонів гривень. Камери встановлять у вісьмох місцях.

У Запоріжжі планують щодня зупиняти громадський транспорт під час Загальнонаціональної хвилини мовчання. О 9:00 у комунальному транспорті вмикатимуть додатковий аудіосупровід. Зупинка стосуватиметься і приватних перевізників у місті. 

У Запоріжжі триває відбудова трьох багатоповерхівок зруйнованих внаслідок російських ракетних ударів. Йдеться про будинки на вулиці Незалежної України  80 / вул. Якова Новицького, 3, Незалежної України, 67 та на вулиці Миру, 14.

У магазинах, супермаркетах та на базарах вже масово з’явилися гарбузи. Це означає, що настав час придбати цю яскраву й корисну ягоду та приготувати смачні страви. Inform.zp.ua підготував добірку рецептів.