Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Росіяни обстріляли Запорізький район: є загиблі та поранені

Росіяни обстріляли Запорізький район: є загиблі та поранені

Росіяни обстріляли Запорізький район: є загиблі та поранені

Фотоілюстрація/Иллюстрация

Ввечері 18 вересня росіяни обстріляли Запорізький район керованими авіабомбами (КАБами). Внаслідок цього одна жінка загинула, ще дві – поранені.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Вибуховою хвилею та уламками  були пошкоджені приватні будинки та майно. Загалом окупанти нанесли щонайменше чотири рази ударили по Комишуваській та Новоолександрівській громадах. 

Нагадаємо, ввечері 17 вересня російська армія нанесла 8 ударів по території Запорізького району, а саме по Комишуваській територіальній громаді. Обстріл окупанти здійснили за допомогою КАБів, внаслідок чого отримав поранення 71-річний чоловік.

Загалом 17 вересня російські війська обстріляли населені пункти Запорізького району. Внаслідок обстрілів загинули двоє людей, ще п’ятеро отримали поранення.

Читайте також:

Мешканці Комишуваської громади можуть отримати фінансову допомогу в рамках проєкту “Надання багатоцільової грошової допомоги в Запорізькій області”. Наразі триває реєстрація на отримання коштів, після досягнення ліміту учасників, доступ до оформлення допомоги закриється.

У Запоріжжі оголосили три тендери на відбудову зруйнованих багатоповерхівок російськими ракетами. Їхня загальна вартість складає понад 135 мільйонів гривень. У двох з них торги так і не відбулися, оскільки не знайшовся підрядник. Ще один тендер досі триває.У Запорізькій області в селищі Рівнопілля в Гуляйпільській міській громаді жінка забила чоловіка до смерті у стані алкогольного сп’яніння. Конфлікт виник під час застілля. Зловмисниці загрожує до 10 років за ґратами.