Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі перестав працювати один із мобільних операторів (ОНОВЛЕНО)

У Запоріжжі перестав працювати один із мобільних операторів (ОНОВЛЕНО)

У Запоріжжі перестав працювати один із мобільних операторів (ОНОВЛЕНО)

Ілюстративне фото

Сьогодні, 19 вересня, користувачі в Запоріжжі скаржаться на перебої в роботі мобільного оператора “Київстар”.

Про це повідомляє Inform.zp.ua.

Більшість опитаних містян у телеграм-каналі зазначають, що зв’язку немає взагалі. У компанії поки що не коментували проблеми в роботі. 

Скрін з телеграм-каналу Inform.zp.ua

Журналісти Inform.zp.ua звернулися за коментарем щодо роз’яснення ситуації до пресслужби мобільного оператора “Київстар”.

Згодом під дописом на сторінці у фейсбук компанії повідомили, що спеціалісти працюють над усуненням проблеми.

“На поточний момент дійсно можуть спостерігатися складнощі з покриттям. Наші фахівці вже працюють над усуненням. Приносимо вибачення за тимчасові незручності”, – відповіли у компанії.

У пресслужбі компанії запевняють, що найближчим часом повернуть послуги для своїх абонентів.


Читайте також: 

Внаслідок російської атаки КАБами на села у Запорізькому районі отримали поранення троє людей: дві жінки 67 років та 29-річний чоловік. Загинула жінка віком 74 роки. Загалом окупанти нанесли щонайменше чотири удари по Комишуваській та Новоолександрівській громадах.

У магазинах, супермаркетах та на базарах вже масово з’явилися гарбузи. Це означає, що настав час придбати цю яскраву й корисну ягоду та приготувати смачні страви. Inform.zp.ua підготував для вас добірку рецептів.

Мешканці Комишуваської громади можуть отримати фінансову допомогу в рамках проєкту “Надання багатоцільової грошової допомоги в Запорізькій області”. 

У Запоріжжі триває відбудова трьох багатоповерхівок зруйнованих внаслідок російських ракетних ударів. Йдеться про будинки на вулиці Незалежної України  80 / вул. Якова Новицького, 3, Незалежної України, 67 та на вулиці Миру, 14.

У Запоріжжі оголосили три тендери на відбудову зруйнованих багатоповерхівок російськими ракетами. Їхня загальна вартість складає понад 135 мільйонів гривень. У двох з них торги так і не відбулися, оскільки не знайшовся підрядник. Ще один тендер досі триває, пропозиції прийматимуть до 20 вересня.