Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі відбудеться тренінг із надання домедичної допомоги

У Запоріжжі відбудеться тренінг із надання домедичної допомоги

У Запоріжжі відбудеться тренінг із надання домедичної допомоги

Анонс. Джерело: Центр готовності цивільних Запоріжжя

Завтра, 21 вересня, у Запоріжжі відбудеться тренінг із домедичної допомоги. Він розпочнеться о 9 ранку і триватиме чотири години.

Про це повідомляє Центр готовності цивільних Запоріжжя.

На заході обговорюватимуть такі теми:

  • як розпізнавати загрозливі для життя кровотечі;
  • як використовувати прямий тиску на рану для зупинки кровотечі;
  • як використовувати пов’язки, що тиснуть;
  • як проводити тампонади ран;
  • як та які варто використовувати турнікети;
  • як запобігати переохолодженню поранених.

Заняття також включатиме відпрацювання навичок самодопомоги та допомоги потерпілим в умовних сценаріях. Для участі потрібно зареєструватись за посиланням.

Інструктором заходу є навчально-тренувальний центр тактичної медицини “КОЛЕСО”. Організатори та співорганізатори – благодійний фонд Сергія Притули та фонд “Південь”.

Читайте також:

Служба безпеки України затримала агента російської воєнної розвідки у Запоріжжі. Чоловік був демобілізованим строковиком Збройних сил та шпигував за українськими військами. Йому загрожує довічне ув’язнення із конфіскацією майна.

У Запоріжжі більше не можна буде ходити до укриттів, які знаходяться у школах, оскільки вони використовуються для навчання. Натомість можна буде скористатись тими, які вказані у мапі укриттів.

Депутати Верховної Ради підтримали постанову про зміну назв 328 населених пунктів у рамках дерусифікації. Серед них є села Запорізької області. 

Запорізька волонтерка Надія Мороз стала депутаткою Запорізької міської ради від партії “Європейська Солідарність”. Вона замінила депутата Миколу Бєлого, який достроково склав свої повноваження.