Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі з’являться нові ЦНАПи

У Запоріжжі з’являться нові ЦНАПи

У Запоріжжі з’являться нові ЦНАПи

ЦНАП. Ілюстративне фото

У Запоріжжі планують створити Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) для ветеранів. Втілювати проєкт у життя почнуть у жовтні цього року.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Ветеранський хаб створять на базі одного з палаців культури. Це буде надсучасний простір, де будуть умови для розвитку та спілкування ветеранів. Наразі виконуються проєктні роботи. Відремонтувати приміщення розраховують до середини наступного року.

Також нещодавно, під час позачергової сесії Запорізької міської ради, секретар міськради Регіна Харченко розповідала, що пізніше громадськості презентують проєкт, який стосується будівництва “центрального центру надання адміністративних послуг”. Його створять на базі комунальних приміщень по вулиці Шевченка, 25 – на місці лікарні.

Раніше ми писали, що  у Центрах надання адміністративних послуг в Запоріжжі збільшили перелік сервісів, якими можуть скористатись містяни.

Читайте також:

У Запоріжжі більше не можна буде ходити до укриттів, які знаходяться у школах, оскільки вони використовуються для навчання.

Наразі у Запоріжжі не планують змінювати тариф на вивезення та захоронення побутових відходів. Проте його можуть підвищити, враховуючи деякі фактори.

СБУ затримала агента російської воєнної розвідки у Запоріжжі. Чоловік був демобілізованим строковиком Збройних сил України та шпигував за військовими. Йому загрожує довічне ув’язнення із конфіскацією майна.

Російські пропагандистські ЗМІ на окупованій Запорізькій області поширили фейк про “жорстокість українських військових до цивільних на Курщині”.