Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У гуртожитку Запоріжжя сталася пожежа: людей евакуювали

У гуртожитку Запоріжжя сталася пожежа: людей евакуювали

У гуртожитку Запоріжжя сталася пожежа: людей евакуювали

Ілюстративне фото

Вчора ввечері, 20 вересня, в одному з гуртожитків у Запоріжжі сталася пожежа. Рятувальники евакуювали п’ятеро людей, постраждалих немає. 

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Запорізькій області.

О 22:01 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. А вже на місці події рятувальники встановили, що на другому поверсі в кімнаті гуртожитку горять домашні речі на площі 6 квадратних метрів. 

Співробітники ДСНС працювали в апаратах на стисненому повітрі через сильне задимлення. Вони вивели людей на свіже повітря та загасили пожежу. Причина загоряння наразі встановлюється. 

За фактом події ведеться розслідування. Від Головного управління ДСНС залучали 29 рятувальників та 6 одиниць техніки.

Раніше ми писали, що до Дня рятівника в селі Петропіль Запорізького району відкрили стелу на честь героїв-рятувальників. Це єдина подібна пам’ятка в регіоні.


Читайте також:

У Запоріжжі демонтували чотири кіоски, які цьогоріч з’явилися в сквері Тарасова навпроти ТЦ “Україна”.

В історико-культурному комплексі “Запорозька Січ” змінили години роботи до кінця вересня. 

У Запоріжжі більше не можна буде ходити до укриттів, які знаходяться у школах, оскільки вони використовуються для навчання.

Наразі у Запоріжжі не планують змінювати тариф на вивезення та захоронення побутових відходів. Проте його можуть підвищити, враховуючи деякі фактори.

СБУ затримала агента російської воєнної розвідки у Запоріжжі. Чоловік був демобілізованим строковиком Збройних сил України та шпигував за військовими. Йому загрожує довічне ув’язнення із конфіскацією майна.