Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі сталася пожежа через коротке замикання: наслідки

У Запоріжжі сталася пожежа через коротке замикання: наслідки

У Запоріжжі сталася пожежа через коротке замикання: наслідки

Наслідки пожежі. Фото: ДСНС Запорізької області

Вчора вночі, 21 вересня, в одному з районів Запоріжжя сталася пожежа на території двох приватних будинків. Надзвичайники вважають, що ймовірною причиною загоряння стало коротке замикання. Постраждалих та жертв немає.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Запорізькій області.

Близько 23:31 на території двох приватних земельних ділянок сталася пожежа. Рятувальники встановили, що загорівся дах літньої кухні на площі 50 квадратних метрів та господарча споруда на площі 48 квадратних метрів.

Наслідки пожежі. Фото: ДСНС Запорізької області
Наслідки пожежі. Фото: ДСНС Запорізької області

Як зазначають у ДСНС, ймовірною причиною пожежі стало коротке замикання електромережі. Щоб ліквідувати загоряння, залучили 12 рятувальників та 2 одиниці техніки. Постраждалих та жертв немає.

Нагадаємо, що ввечері, 20 вересня, в одному з гуртожитків у Запоріжжі сталася пожежа. Рятувальники евакуювали п’ятеро людей, постраждалих немає. 


Читайте також:

У Комишувській громаді Запорізької області волонтери будівельного батальйону “Добробат” продовжують усувати наслідки російських атак та відновлюють будинки місцевих мешканців.

Багатодітну сім’ю з селища Воздвижівка Пологівського району евакуювали до Запоріжжя. Вивезенням родини з прифронтового населеного пункту займалися поліцейські. 

Запорізька міська дитяча лікарня №5 отримала грошовий сертифікат від ПриватБанку на суму сто тисяч гривень. На ці кошти медичний заклад придбає інструментарій для зупинки кровотеч.

У Запоріжжі більше не можна буде ходити до укриттів, які знаходяться у школах, оскільки вони використовуються для навчання. Натомість можна буде скористатись тими, які вказані у мапі укриттів.