Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » У Запоріжжі тролейбуси та автобуси тимчасово їздитимуть за новими маршрутами

У Запоріжжі тролейбуси та автобуси тимчасово їздитимуть за новими маршрутами

У Запоріжжі тролейбуси та автобуси тимчасово їздитимуть за новими маршрутами

Транспорт в Запорожье

Сьогодні, 23 вересня, громадський транспорт у Запоріжжі ходитиме зі змінами у русі маршрутів. Це стосується комунальних автобусів та тролейбусів. Також скасують одну зупинку в напрямку лівобережної частини міста.

Про це повідомляє Запорізька міська рада.

Зміни у русі маршрутів комунальних автобусів:

  • з Бородінського мікрорайону та Осипенківського мікрорайону слідують від вулиці Гребельної через бульвар Вінтера, вулицю Кияшка, вулицю Академіка Весніна, вулицю Сергія Синенка, вулицю Антона Незоли (вул. Таганську), Арковий міст, острів Хортицю, проспект Металургів, вулицю Богдана Хмельницького, через площу Запорізьку, проспект Соборний, далі за своїми маршрутами та у зворотному напрямку (без заїзду на вул. Кияшка);
  • маршрут №8 «Завод «Запоріжкабель» – проспект Металургів» від кінцевої зупинки «Завод «Запоріжкабель», вулиця Гребельна, через бульвар Вінтера, вулицю Кияшка, вулицю Академіка Весніна, вулицю Сергія Синенка, вулицю Антона Незоли (вул. Таганську), Арковий міст, через острів Хортицю до зупинки «проспект Металургів» та у зворотному напрямку (без заїзду на вул. Кияшка);
  • маршрут №3 «вулиця Піщана – проспект Металургів» від вулиці Сергія Синенка через вулицю Антона Незоли (вул. Таганську), Арковий міст, через острів Хортицю до зупинки «проспект Металургів» та у зворотному напрямку.

Зміни у русі тролейбусів:

  • маршрути №8 та №3: з Космічного мікрорайону та Південного мікрорайону слідують по проспекту Соборному до площі Запорізької та у зворотному напрямку;
  • маршрути №11 та №17: курсуватиме за сполученням «вулиця Сєдова – площа Запорізька».

Крім того, для автобусних маршрутів тимчасово скасована зупинка «Хортицька академія» в напрямку лівобережної частини Запоріжжя, у зв’язку зі зміною схеми організації дорожнього руху.

Нагадаємо, що сьогодні, 23 вересня, у Запоріжжі багато будинків тимчасово залишаться без електроенергії, у зв’язку з проведенням масового планового ремонту.

Крім того, у Запоріжжі проводитимуться термінові ремонтні роботи електрообладнання. Через це з 9:00 до 17:00 низка будинків тимчасово залишиться без світла. Перелік адрес за посиланням.