Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Росіяни просунулися на Запорізькому напрямку, – ISW (КАРТА)

Росіяни просунулися на Запорізькому напрямку, – ISW (КАРТА)

Росіяни просунулися на Запорізькому напрямку, – ISW (КАРТА)

Фото: Генштаб ЗСУ / Фото: Генштаб ВСУ

Протягом 21-22 вересня, російські війська продовжували наступати в Запорізької області біля Роботиного, Новоданилівки та Новоандріївки. Також просунулися на межі Запорізької та Донецької областей.

Про це повідомляє ISW (Інститут вивчення війни).

Загалом росіяни пробували наступали на заході Запорізької області біля Роботиного, на північ від Роботиного біля Новоданилівки та на північний захід від Роботиного в напрямку Новоандріївки. Але на цих ділянках фронту ворог не мав успіху. 

Фото: ISW (Інститут вивчення війни)

Однак окупанти просунулися у прикордонній зоні Запорізької та Донецької областей. Про це вказують геолокаційні кадри, опубліковані 21 вересня. Росіяни просунулися вздовж вулиці П’ятихатки на північ від Старомайорського (на південь від Великої Новосілки). Проте жодна зі сторін не повідомила про наземні атаки у цьому районі.

Фото: ISW (Інститут вивчення війни)

Також армія РФ, 22 вересня продовжувала атакувати східну частину Запорізької області, поблизу Гуляйполя. Але успіхів не мала.

Нагадаємо, що вночі, 22 вересня, росіяни нанесли сім авіаційних ударів по центру Запоріжжя. Внаслідок цього постраждали 17 людей, з них четверо госпіталізовані.


Читайте також:

Наступні 3 дні, 23-25 вересня, у Запорізькому районі зберігатиметься надзвичайний рівень пожежної небезпеки – 5 класу. Це може призвести до загоряння в екосистемах.

У Запоріжжі містяни знову скаржаться на неприємний запах та задимлення. У Запорізькій обласній державній адміністрації розповіли, що причиною цього є погодні умови.

Протягом двох днів, 16 та 17 вересня, у Запоріжжі проводилися дослідження води у річці Дніпро. У результаті фахівці виявили перевищення деяких показників та холеропобідні вібріони.