Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Росіяни знову атакували спальний район Запоріжжя: які наслідки

Росіяни знову атакували спальний район Запоріжжя: які наслідки

Росіяни знову атакували спальний район Запоріжжя: які наслідки

Фотоілюстрація/Иллюстрация

Сьогодні, 23 вересня, росіяни знову атакували Запоріжжя та Запорізькій район. Внаслідок удару зазнали пошкоджень приватні будинки, гуртожиток та об’єкт критичної інфраструктури. Дві людини поранені.

Про це повідомила в.о. міського голови Запоріжжя Регіна Харченко у своєму телеграм-каналі.

Близько 17:00 у Запоріжжі місцеві мешканці чули звук вибуху. О 17:23 вибух повторився. Один з ударів прийшовся по відкритій місцевості в Запорізькому районі. Інформації про постраждалих звідти немає.

Другий удар росіяни завдали по обʼєкту критичної інфраструктури у Запоріжжі. Також зазнали пошкоджень десяток багатоквартирних будинків, приватний будинок і гуртожиток.

12 людей вже звернулись на гарячу лінію 15-80.

Станом на 18:40 відомо про 2 поранені людини у Запоріжжі. На місцях влучань працюють усі відповідні служби.


Нагадаємо, що вночі, 22 вересня, росіяни нанесли сім авіаційних ударів по центру Запоріжжя. Станом на 12:47 у лікарні залишаються 94-річна та 23-річна жінки. У них мінно-вибухові травми. Кількість постраждалих внаслідок нічного удару по Запоріжжю зросла до 21. За словами очільника ЗОВА, три із семи ударів КАБами вчора вночі прийшлися по житловому району Запоріжжя. Чотири удари були нанесені по населених пунктах Комишуваської громади. Там пошкоджень зазнали три приватних будинків.

Раніше ми писали, що в ніч на 23 вересня росіяни завдали удари керованими авіаційними бомбами (КАБ) по центру Запоріжжя. Inform.zp.ua зібрав інформацію про керовані авіабомби, їх різновиди та дальність польоту.