Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Витік газу стався у приватному секторі Запоріжжя після нічного обстрілу: деталі

Витік газу стався у приватному секторі Запоріжжя після нічного обстрілу: деталі

Витік газу стався у приватному секторі Запоріжжя після нічного обстрілу: деталі

Пошкоджений газопровід. Фото: Запоріжгаз

У Запоріжжі під час обстрілу росіян в ніч на 25 вересня мешканці приватного сектору почули запах газу і одразу викликали аварійну службу. При обстеженні виявили численні витоки газу.

Про це повідомляє “Запоріжгаз”.

Спеціалісти обстежили приватні будинки, куди влучили бомби росіян.

“Наші фахівці виявили пошкодження газопроводів низького тиску і як наслідок численні витоки газу. Після проведення необхідного комплексу робіт витоки локалізували”, – повідомили в пресслужбі.

Пошкоджений газопровід. Фото: Запоріжгаз

Нагадаємо, в ніч на 24 вересня під час обстрілу Запоріжжя був пошкоджений газопровід в приватному секторі міста. Витоки газу вдалося локалізувати.

Що відомо про бомбардування Запоріжжя?

Вночі 24 вересня з 21:30 до 21:52 росіяни завдали чотири удари, попередньо КАБами. В результаті атаки семеро запоріжців отримали поранення, постраждала цивільна інфраструктура.

Росіяни здійснили шість авіаційних ударів, попередньо КАБами по Запоріжжю 23 вересня. Вісім авіаційних ударів прийшлося по Комишувасі. Влучання є по цивільній інфраструктурі.

Як розповів очільник Запорізької ОВА Іван Федоров в ефірі телемарафону, окупаційні війська почали обстрілювати передмістя Запоріжжя ввечері 23 вересня. По Комишувасі прийшлося щонайменше 8 авіаційних ударів. Наразі інформація про постраждалих звідти не надходила.

“Є два епіцентри влучань — в Комунарському та Шевченківському районі. Постраждало всього сім людей. На жаль, одна людина загинула. Наразі в лікарні перебуває 4 людини. Серед них є 15-річна дитина, якій на сьогоднішній день наші лікарі надають медичну допомогу”, – зазначив Федоров.

47-річний чоловік загинув, а його 83-річна мати поранена внаслідок влучання в приватний будинок в Шевченківському районі. Будинок родини зруйновано повністю. В Комунарському районі травмовано 13-річну дівчинку.

22 вересня, центр Запоріжжя атакували керовані авіаційні бомби. Таке бомбардування сталося вперше в обласному центрідо цього КАБами обстрілювали населені пункти Запорізької області.

Росіяни нанесли сім авіаційних ударів по центру Запоріжжя. Станом на 12:47 у лікарні залишаються 94-річна та 23-річна жінки. У них мінно-вибухові травми. Кількість постраждалих внаслідок нічного удару по Запоріжжю зросла до 22.

Inform.zp.ua зібрав інформацію про керовані авіабомби, їх різновиди та дальність польоту.