Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Росіяни планують провести бойову операцію на Запоріжжі, – Романенко

Росіяни планують провести бойову операцію на Запоріжжі, – Романенко

Росіяни планують провести бойову операцію на Запоріжжі, – Романенко

Фото: Генштаб ЗСУ

Незабаром росіяни можуть розпочати більш інтенсивні дії на Запорізькому напрямку. На це вказує збільшення масштабних обстрілів міста КАБами. 

Про це повідомив засновник БФ “Закриймо небо України”, генерал-лейтенант Ігор Романенко в етері Radio NV.

На Запоріжжі окупанти можуть розпочати більш інтенсивні бойові дії. За рахунок того, що російські війська модернізували свої керовані авіаційні бомби.

“Схоже на те, що вони планують бойові дії, можливо, операцію щодо нашого Запоріжжя. І це робиться безпосереднім [впливом] на місто. На жаль, у росіян з’явилися додаткові можливості за рахунок того, що вони модернізували КАБи і можуть їх застосовувати, запускати з дальності 100 км”, — зазначив Ігор Романенко.

За словами військового, це єдина ознака можливої активізації бойових дій росіян на Запорізькому напрямку. 

“Безпосередньо на території під Запоріжжям, де знаходяться їхні війська відмічається розвідками — і нашою, і закордонними — концентрація додаткових ресурсів, резервів ворога”, – повідомив Ігор Романенко.

Читайте також:

Російські війська на Запорізькому напрямку готуються до активізації штурмових дій. Про це в коментарі для Inform.zp.ua повідомив речник Сил оборони півдня Владислав Волошин.

В західній частині Запорізької області тривали позиційні бої в районі Новоандріївки і Малих Щербаків, а також поблизу Роботино, але підтверджених змін на лінії фронту зафіксовано не було.

На заході Запорізької області в районі Роботино і Новоандріївки тривали позиційні бої, але підтверджених змін на лінії фронту не було.