Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дороги » Рух Дніпровською ГЕС обмежать на 10 днів: коли саме

Рух Дніпровською ГЕС обмежать на 10 днів: коли саме

Рух Дніпровською ГЕС обмежать на 10 днів: коли саме

Плотина ДнепроГЭС

З 1 по 10 жовтня рух через Дніпровську ГЕС тимчасово обмежать. Це пов’язано із проведенням ремонтних робіт. 

Про це повідомляє Патрульна поліція Запорізької області. 

Рух обмежать в такі періоди часу:

  • з 1 по 4 жовтня з 09:00 до 17:00 години;
  • з 5 жовтня 08:00 по 6 жовтня 20:00;
  •  з 7 по 10 жовтня час повідомлять додатково. 

Обʼїзд буде здійснюватись через Арковий міст о. Хортиця (вулицю Величара  — вулицю Січі — вулицю Антона Незоли (Таганська). А також, через Нові мости та мост імені Преображенського. 

“Враховуйте цю інформацію під час планування свого маршруту”, – зазначили в поліції.

Нагадаємо, що сьогодні, 30 вересня, деякий громадський транспорт у Запоріжжі ходитиме за зміненими маршрутами. Це пов’язано з проведенням ремонтних робіт на вулиці Магістральній та Карпенко-Карого.

Раніше ми писали, що у Запоріжжі весь транспорт буде зупинятися о 9:00 для хвилини мовчання в пам’ять за загиблими українцями. Центральну частину міста перекриватимуть на цей час.


Читайте також:

У Запоріжжі до поліції на спецномер 102 надійшло повідомлення про мінування торгівельного центру “Амстор” на вулиці Перемоги. Людей евакуюють з будівлі.

Незабаром росіяни можуть розпочати більш інтенсивні дії на Запорізькому напрямку. На це вказує збільшення масштабних обстрілів міста КАБами. 

Протягом наступних трьох днів, з 29 вересня по 1 жовтня, у Запорізькому районі зберігатиметься надзвичайний рівень пожежної небезпеки – 5 класу. Це може призвести до загоряння в екосистемах.