Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Родина переселенців з Мелітополя відновили пекарню у Запоріжжі

Родина переселенців з Мелітополя відновили пекарню у Запоріжжі

Родина переселенців з Мелітополя відновили пекарню у Запоріжжі

Родина переселенців з Мелітополя відновили пекарню. Фото: Мінреінтеграції

Родина переселенців з тимчасово окупованого Мелітополя відновила пекарню у Запоріжжі. У рідному місті вони мали мережу власних пекарень.

Про це повідомляє Міністерство реінтеграції.

Через початок окупації росіянами Мелітополя, подружжя Євгена та Вікторії Долгих були змушені виїхати з міста. Там вони мали мережу власних пекарень, у якій виготовляли продукцію за авторськими рецептами. 

У Запоріжжі вони вирішили продовжувати справу та почали шукати кошти для відновлення бізнесу. Вони скористалися допомогою державної програми «Власна справа» та підтримкою Данської ради у справах біженців.

Родина переселенців з Мелітополя відновили пекарню. Фото: Мінреінтеграції

За отриману фінансову допомогу переселенці змогли покрити витрати на запуск бізнесу. Крім того, Євген та Вікторія встановили автономні системи електроживлення. А робочі місця в пекарні надали переселенцям. Родина планує далі розширювати пекарський бізнес та відкривати нові точки у Запоріжжі. 

Нагадаємо, що 35-річний Олексій Черечукін із Запоріжжя, будівельник за професією, з перших днів повномасштабного вторгнення добровільно пішов до військкомату. Під час боїв біля села Приютне Олексій отримав серйозну мінно-вибухову травму. Inform.zp.ua вдалося поспілкувалася з Олексієм та поспостерігати за його реабілітацією.


Читайте також:

У Запоріжжі до поліції на спецномер 102 надійшло повідомлення про мінування торгівельного центру “Амстор” на вулиці Перемоги. Людей евакуюють з будівлі.

У Запоріжжі планують збудувати торговельно-розважальний центр “Khortitsa Mall”. Однак терміни поки невідомі.
У Запоріжжі демонтували чотири кіоски, які цьогоріч з’явилися в сквері Тарасова навпроти ТЦ “Україна”. Зазначається, що їх встановили за адресою пр. Соборний, 184 без належних дозвільних документів.