Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Зросла кількість постраждалих після авіаудару по Запоріжжю 1 жовтня

Зросла кількість постраждалих після авіаудару по Запоріжжю 1 жовтня

Зросла кількість постраждалих після авіаудару по Запоріжжю 1 жовтня

Пошуково-рятувальна операція у Запоріжжі. Фото: ЗОВА

Кількість постраждалих внаслідок російського обстрілу КАБами зросла до 25 людей. Одна людина загинула, 24 отримали поранення, серед них троє дітей.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Станом на 18:29 кількість постраждалих від авіаударів по Запоріжжю зросла до 25 осіб. Одна людина загинула, 24 мешканця отримали поранення, з них 9 чоловіків, 12 жінок та три дитини. 

Фото: ЗОВА

Загиблому чоловіку було 70 років. Дванадцятирічна дитина знаходиться на амбулаторному лікуванні. Іншим дітям по дев’ять та десять років.

Наслідки авіаудару 1 жовтня. Фото: ЗОВА

Внаслідок обстрілу, у Комунарському районі постраждало 18 багатоквартирних будинків, 31 приватне домоволодіння, 5 нежитлових приміщень. У Шевченківському – багатоквартирний будинок, 18 приватних домоволодінь. 

Нагадаємо, що Inform.zp.ua зібрав усю актуальну інформацію про сьогоднішній обстріл авіаційними бомбами Запоріжжя. 


Читайте також:

Протягом двох днів, 29 та 30 вересня, російські військові проводили наступальні операції на заході Запорізької області. Однак підтверджених змін на лінії фронту не зафіксувалося.

Контррозвідка Служби безпеки України затримала агента ФСБ, який намагався вбити одного з посадовців Мелітопольської міської ради на Запоріжжі. Йому загрожує довічне ув’язнення.

Двох мешканців Запоріжжя суд визнав винними у державній зраді, вони корегували російські обстріли міста. Одному з них суд призначив покарання у вигляді довічного ув’язнення, іншому – 15 років за ґратами.