Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Внаслідок авіаудару в Запоріжжі постраждала квартира кореспондента 5 каналу

Внаслідок авіаудару в Запоріжжі постраждала квартира кореспондента 5 каналу

Внаслідок авіаудару в Запоріжжі постраждала квартира кореспондента 5 каналу

Фото з місця обстрілів 1 жовтня. Фото: ДМ

Під час атаки на Запоріжжя 1 жовтня, внаслідок застосування російських авіабомб, постраждала квартира журналіста та кореспондента 5 каналу Дениса Розенкова. Вибухова хвиля вибила вікна та пошкодила балкон. Журналіст поділився фотографіями з місця події на своїй сторінці у Facebook.

Про це повідомляє “Дектор медіа”.

“Ось те, що залишилось від моїх вікон та сусіднього будинку. Я встиг вискочити з кімнати, коли полетіло скло. Все добре, живий та цілий. Дякую оператору, який довіз плівку та степлер, — швидко все забив”, — написав Денис.

В коментарі для ІМІ Розенков уточнив, що його будинок розташований неподалік гуртожитку у Космічному мікрорайоні, куди влучила бомба. Журналіст зміг вчасно сховатися за стінкою в коридорі, коли почув свист першого снаряда.

“Другий свист супроводжувався жахливим вибухом, який і пошкодив квартиру. Було дуже страшно”, — зізнався він.

Нагадаємо, 1 жовтня російські війська знову атакували Запоріжжя, попередньо КАБами. Внаслідок обстрілу, зазнали пошкоджень житлові квартали та об’єкти інфраструктури у двох районах Запоріжжя.

Того дня у Запоріжжі одна людина загинула, ще 35 загинули. У Пологівському районі також одна людина загинула.

Станом на 2 жовтня шість осіб, які постраждали внаслідок вчорашнього обстрілу Запоріжжя, залишаються у лікарнях. Двоє з них перебувають у важкому стані.

33-річний та 29-річний чоловіки перебувають у відділенні інтенсивної терапії у важкому стані. Серед інших постраждалих — 10-річна дівчинка та 82-річна жінка, які знаходяться у стані середньої тяжкості.