Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Рік вважався зниклим: на фронті загинув мешканець Енергодара

Рік вважався зниклим: на фронті загинув мешканець Енергодара

Рік вважався зниклим: на фронті загинув мешканець Енергодара

Свічка. Ілюстративне фото

Завтра, 4 жовтня, відбудеться прощання з Олегом Коломієцем, мешканцем Енергодара, який загинув, захищаючи Україну.

Про це повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов.

Олег народився на Хмельниччині 1979 року, однак в дитинстві його сім’я переїхала до Енергодара. До початку повномасштабної війни він працював у місті Нікополь, Дніпропетровської області. У березні 2023 року вступив до лав ЗСУ і служив у складі 80-ї бригади 12-ї роти.

Військовий Олег Коломієць. Фото з телеграм-каналу Дмитра Орлова

19 вересня 2023 року військовий зник безвісти в районі Малої Токмачки Запорізької області. Більше року від нього не було жодних звісток, поки не стало відомо про його загибель. У нього залишилися двоє неповнолітніх дітей.

Прощання з героєм відбудеться на місцевому кладовищі селища Понорниця Новгород-Сіверського району Чернігівської області об 11:00.

Нагадаємо, захищаючи територіальну цілісність та соборність України від агресії Росії, загинув військовослужбовець Микола Коновалов. Раніше чоловік був комунальником у Гуляйполі Запорізької області і публікував відео про свою працю.


Читайте також:

Захищаючи територіальну цілісність та соборність України від агресії Росії, загинув військовослужбовець Зінченко Андрій Олегович. Він був мешканцем Комишуваської громади Запорізького району.

Захищаючи територіальну цілісність та соборність України від агресії Росії, загинув військовослужбовець Василь Дерновий. Чоловік був мешканцем Енергодару, який наразі тимчасово окупований росіянами.

Боронячи територіальну цілісність та соборність України загинув військовий Валерій Іванович Жиленко. Захисник був мешканцем селища Балабине Запорізької області.