Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Як ходитиме транспорт 4 жовтня у Запоріжжі: новий розклад

Як ходитиме транспорт 4 жовтня у Запоріжжі: новий розклад

Як ходитиме транспорт 4 жовтня у Запоріжжі: новий розклад

Ілюстративне фото

Сьогодні, 4 жовтня, громадський транспорт у Запоріжжі ходитиме за новими маршрутами. Це пов’язано із перекриттям Дніпровської греблі та проведенням робіт з кронування дерев у центрі міста.

Про це повідомляє Запорізька міська рада.

На ділянці від вулиці Миру до бульвару Шевченка з 9:00 до 12:00 комунальники проводитимуть роботи з кронування дерев. У зв’язку з цим відключать контактну мережу і деякі тролейбуси не зможуть проїхати. 

Тимчасові зміни у роботі тролейбусів:

  • тролейбус №3: 1 тролейбус з автономним ходом по маршруту “4-й Південний мкрн – пл. Запорізька”; 4 тролейбуси по маршруту “4-й Південний мкрн – Вокзал Запоріжжя-2”.
  • тролейбус №8: 2 тролейбуси з автономним ходом по маршруту “Сімферопольське шосе – пл. Запорізька”;
  • тролейбус №14: 1 тролейбус з автономним ходом по маршруту “Сімферопольське шосе – Набережна”; 4 тролейбуси по маршруту “Сімферопольське шосе – Вокзал Запоріжжя-2”;
  • тролейбус №17: 1 тролейбус по маршруту “вул. Сєдова – пл. Запорізька”.

Зміни у русі комунальних автобусів:

  • з Бородінського мкрн та Осипенківського мкрн слідують від  вул. Гребельної через бул. Вінтера, вул. Кияшка, вул. Академіка Весніна,  вул. Сергія Синенка, вул. Антона Незоли (вул. Таганську), Арковий міст, о. Хортицю, пр. Металургів, вул. Богдана Хмельницького, через пл. Запорізьку, пр. Соборний, далі за своїми маршрутами та в зворотному напрямку (без заїзду на вул. Кияшка);
  • «Завод «Запоріжкабель» – пр. Металургів» (тролейбусний маршрут №8) від кінцевої зупинки «Завод «Запоріжкабель», вул. Гребельна, через  бул. Вінтера, вул. Кияшка, вул. Академіка Весніна, вул. Сергія Синенка, вул. Антона Незоли (вул. Таганську), Арковий міст, через о. Хортицю до зупинки «пр. Металургів» та в зворотному напрямку (без заїзду на вул. Кияшка);
  • «вул. Піщана – пр. Металургів» (тролейбусний маршрут №3) від вул. Сергія Синенка через  вул. Антона Незоли (вул. Таганську), Арковий міст, через о. Хортицю до зупинки «пр. Металургів» та в зворотному напрямку.

Крім того, зупинку «Хортицька академія» в напрямку лівобережної частини Запоріжжя для автобусних маршрутів з Хортицького району тимчасово відмінили.

Також, з 1 до 4 жовтня, з 9:00 до 17:00, рух автомобільного транспорту через греблю ДніпроГЕС буде перекрито. Тому транспорт рухатиметься:

  • тролейбус №3 та №8 – з Космічного мкрн та Південного мкрн слідують по пр. Соборному до площі Запорізької та в зворотному напрямку;
  • тролейбуси №11 та №17 організовано сполученням «вул. Сєдова – пл. Запорізька».
  • тролейбус №14 ходитиме від вулиці Радіо через Сімферопольське шосе в напрямку вул. Чумаченка, вул. Олександра Говорухи, вул. Радіо і далі за маршрутом.