Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дороги » У поліції повідомили коли перекриють Дніпровську ГЕС 

У поліції повідомили коли перекриють Дніпровську ГЕС 

У поліції повідомили коли перекриють Дніпровську ГЕС 

Дніпровська ГЕС. Фото: Inform.zp.ua

З 5 по 10 жовтня у Запоріжжі обмежать рух Дніпровською ГЕС. Це пов’язано з проведенням ремонтних робіт.

Про це повідомляє Патрульна поліція Запорізької області.

Проїхати не можна буде:

  • з 08:00 05 жовтня по 20:00 06 жовтня;
  • з 07 по 10 жовтня з 09:00 до 17:00. 

Обʼїзд здійснюватиметься через Арковий міст о. Хортиця (вулицю Величара  — вулицю Січі — вулицю Антона Незоли (Таганська). А також, через Нові мости та мост імені Преображенського. 

“Враховуйте цю інформацію під час планування свого маршруту”, – зазначили в поліції.

Нагадаємо, що з 7 жовтня до кінця доби 8 жовтня у Заводському районі Запоріжжя у частини мешканців обмежать газопостачання. Це пов’язано з ремонтом мереж. 

Раніше ми писали, що сьогодні, 4 жовтня, громадський транспорт у Запоріжжі ходитиме за новими маршрутами. Це пов’язано із перекриттям Дніпровської греблі та проведенням робіт з кронування дерев у центрі міста.


Читайте також:

У зв’язку зі збільшенням обстрілів КАБами, у запоріжців з’явилася потреба спускатися частіше в укриття. Однак виявилося, що в Запоріжжі більшість укриттів недоступні та їх недостатньо. Очільник ЗОВА обґрунтував це тим, що в часи радянської забудови не будувалися сховища.

Сьогодні вранці, 4 жовтня, у тимчасово окупованому Енергодарі вибухнула автівка, всередині якої перебував колаборант Андрій Короткий. Чоловік був працівником Запорізької АЕС та членом партії “Единая россия”.

26 вересня в одному із закладів на бульварі Шевченка в Запоріжжі стався напад: чоловік кілька разів ударив дівчину та скинув її зі сходів. Інцидент зафіксовано на відео, яке потерпіла оприлюднила у соціальних мережах.