Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Вивозила українців на ТОТ за гроші: мешканку Запоріжжя підозрюють у злочині

Вивозила українців на ТОТ за гроші: мешканку Запоріжжя підозрюють у злочині

Вивозила українців на ТОТ за гроші: мешканку Запоріжжя підозрюють у злочині

Мешканку Запоріжжя підозрюють у злочині. Фото: Запорізька обласна прокуратура

Мешканка Запоріжжя підозрюється у створенні злочинної схеми з перевезення українців на тимчасово окуповану територію. Наразі суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомляє Запорізька обласна прокуратура. 

41-річна жінка переправляла людей на ТОТ в обхід контрольних пунктів України. Шлях перевезень починався з Києва, далі людей везли через країну ЄС до Республіки Білорусь, а потім до Росії. З території РФ українці потрапляли на тимчасово окуповані Запорізьку та Донецьку області. 

Вартість такої поїздки становила 450 євро. Своїх пасажирів жінка шукала через оголошення, розміщені в Інстаграм. 

Поліцейські затримали жінку під час отримання грошей.  Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі триває слідство, правоохоронці встановлюють співучасників схеми.


Читайте також:

Контррозвідка Служби безпеки України затримала агента ФСБ, який намагався вбити одного з посадовців Мелітопольської міської ради на Запоріжжі. Йому загрожує довічне ув’язнення.

Двох мешканців Запоріжжя суд визнав винними у державній зраді, вони корегували російські обстріли міста. Одному з них суд призначив покарання у вигляді довічного ув’язнення, іншому – 15 років за ґратами.
Колишній начальник Запорізького обласного ТЦК залучав своїх підлеглих до ремонту нерухомості своєї родини. Його судитимуть за зловживання службовим положенням.