Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Малій Токмачці через російський обстріл загинули дві людини

У Малій Токмачці через російський обстріл загинули дві людини

У Малій Токмачці через російський обстріл загинули дві людини

Наслідки обстрілу Запорізької області з 4 на 5 жовтня. Фото: Іван Федоров

В ніч на 5 жовтня російські війська атакували Запорізьку область. Внаслідок обстрілу в Малій Токмачці загинуло двоє людей.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Росіяни атакували населений пункт Запорізької області Малу Токмачку. Двоє чоловіків загинули на місці. 

“Тіла 44-річного та 46-річного місцевих мешканців кілька годин не могли забрати з місця загибелі через щільний артобстріл села”, – повідомив Іван Федоров.

Нагадаємо, у Пологівському районі одна людина загинула, а в самому Запоріжжі ще одна особа загинула, а постраждали 35 людей внаслідок вчорашніх обстрілів.

Крім того, 1 жовтня, російські війська знову атакували Запоріжжя, попередньо КАБами. 

Inform.zp.ua також писав, що протягом двох днів, 29 та 30 вересня, російські військові проводили наступальні операції на заході Запорізької області. Однак підтверджених змін на лінії фронту не зафіксувалося.


Читайте також:

На тимчасово окупованій частині Запорізької області росіяни почали призивати на строкову службу українців. Військова підготовка проходить у Криму.

Термін явки до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) після отримання повістки скоротили з чотирнадцяти до семи днів.

Мешканка Запоріжжя підозрюється у створенні злочинної схеми з перевезення українців на тимчасово окуповану територію. Наразі суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.