Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Нетверезий мотоцикліст з наркотиками намагався втекти від поліції

Нетверезий мотоцикліст з наркотиками намагався втекти від поліції

Нетверезий мотоцикліст з наркотиками намагався втекти від поліції

Нетверезий мотоцикліст втікав від поліції. Фото: Патрульна поліція Запорізької області

Днями у Запоріжжі патрульні переслідували мотоцикліста у стані сп’яніння, який рухався тротуаром. У нього знайшли наркотичні речовини.

Про це повідомляє Патрульна поліція Запорізької області.

Нещодавно у Запоріжжі патрульні поліцейські помітили на тротуарі водія мотоцикла FUEGO, який порушував правила дорожнього руху. Правоохоронці попросили його зупитись, однак мотоцикліст проігнорував. Після чого водій впав з мотоциклу та отримав пошкодження.

Водій мотоцикла. Фото: Патрульна поліція Запорізької області
Зіп-пакети з речовинами, які знайшли у водія. Фото: Патрульна поліція Запорізької області

Під час спілкування з керманичем патрульні помітили, що він знаходиться під дією наркотичних речовин. Проте чоловік відмовився пройти експертизу. Крім того, поліцейські знайшли у нього 4 зіп-пакети з речовинами, схожими на наркотичні. А також виявилось, що водій не мав права керування мотоциклом.

На чоловіка склали протокол, а мотоцикл евакуювали на майданчик тимчасового зберігання. Водію загрожує адміністративна та кримінальна відповідальність.


Читайте також:

Мешканка Запоріжжя підозрюється у створенні злочинної схеми з перевезення українців на тимчасово окуповану територію. Наразі суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Контррозвідка Служби безпеки України затримала агента ФСБ, який намагався вбити одного з посадовців Мелітопольської міської ради на Запоріжжі. Йому загрожує довічне ув’язнення.

Двох мешканців Запоріжжя суд визнав винними у державній зраді, вони корегували російські обстріли міста. Одному з них суд призначив покарання у вигляді довічного ув’язнення, іншому – 15 років за ґратами.