Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Депутат «ОПЗЖ» із Мелітополя підозрюється у привласненні 630 тисяч гривень бюджетних коштів

Депутат «ОПЗЖ» із Мелітополя підозрюється у привласненні 630 тисяч гривень бюджетних коштів

Депутат «ОПЗЖ» із Мелітополя підозрюється у привласненні 630 тисяч гривень бюджетних коштів

Депутат від “ОПЗЖ”, якого підозрюють у привласненні держкоштів. Фото: Запорізької обласної прокуратура

Прокурори Мелітопольської окружної прокуратури завершили розслідування справи щодо депутата Приазовської селищної ради від забороненої партії «ОПЗЖ», якого звинувачують у привласненні бюджетних коштів на суму 630 тисяч гривень. Справу вже передали до суду.

Про це повідомляє Запорізька обласна прокуратура.

За даними слідства, депутат від забороненої партії скористався окупацією Мелітопольського району та підробив документи, заволодівши коштами, які були виділені місцевій лікарні на оплату опалення. Однак, послуги так і не були надані, а гроші були переведені на рахунки депутата та його підконтрольних осіб.

Розслідування цієї справи здійснювали слідчі Мелітопольського райуправління Нацполіції в Запорізькій області.

Нагадаємо, мешканка Запоріжжя підозрюється у створенні злочинної схеми з перевезення українців на тимчасово окуповану територію. Наразі суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Читайте також:

Двох лікарів запорізького медичного закладу підозрюють у створенні злочинної схеми з оформлення фіктивної інвалідності за гроші. У тому числі військовозобов’язаним чоловікам, щоб уникнути призову на службу. Лікарям загрожує до 5 років за ґратами.

У Дніпровському районі вночі невідомі почали запускати феєрверки. Очевидець викликав на місце події правоохоронців.

Днями у Запоріжжі патрульні переслідували мотоцикліста у стані сп’яніння, який рухався тротуаром. У нього знайшли наркотичні речовини.

Сьогодні вранці, 4 жовтня, у тимчасово окупованому Енергодарі вибухнула автівка, всередині якої перебував колаборант Андрій Короткий. Чоловік був працівником Запорізької АЕС та членом партії “Единая россия”.

2 жовтня в тимчасово окупованому Бердянську, поблизу порту, стався вибух автомобіля, в якому перебував суддя Віталій Ломейко. Після початку повномасштабного вторгнення він співпрацював з окупаційною владою.