Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 956-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

956-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

956-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

ЗСУ

Як минув 956-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини для Запоріжжя та області за сьогодні.

Російські війська готуються до нових штурмів у Запорізькій області, зокрема поблизу двох населених пунктів.

З вересня по грудень понад 5300 вчителів, які ведуть офлайн-уроки, отримають надбавки до зарплати в розмірі 25%.

У Михайлівській громаді незабаром розпочнеться будівництво восьмої “підземної школи”, на яке уряд виділив 17 мільйонів гривень. Школа зможе приймати до 200 осіб у дві зміни.

Сьогодні, 6 жовтня, армія РФ атакувала Гуляйполе FPV-дроном, внаслідок чого постраждала 61-річна жінка.

Екоактивіст Микола Ралик ініціював петицію, що пропонує надавати запоріжцям інформацію про якість повітря та наслідки вдихання забрудненого повітря.

БК “Запоріжжя” на домашній арені поступився БК “Кривбас” у матчі Суперліги, в результаті чого криворіжці здобули свою першу перемогу в регулярному чемпіонаті української Суперліги Favbet сезону 2024/25.

Внаслідок російських обстрілів у Гуляйполі згоріло старе Подолянське кладовище, яке місцеві жителі називають Хрестики. Після початку повномасштабного вторгнення тут почали знову проводити поховання померлих.

Сьогодні, 6 жовтня, у Запоріжжі відбувся пікет на підтримку чітких термінів служби. Учасники борються за право військовослужбовців на добровільне звільнення після 36 місяців служби.