Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Транспорт у Запоріжжі ходитиме по-новому: як саме

Транспорт у Запоріжжі ходитиме по-новому: як саме

Транспорт у Запоріжжі ходитиме по-новому: як саме

Транспорт в Запорожье

Сьогодні, 8 жовтня, громадський транспорт у Запоріжжі ходитиме зі змінами в русі маршрутів. Це стосується комунальних автобусів та тролейбусів.

Про це повідомляє Запорізька міська рада.

Комунальні автобуси їздитимуть за такими маршрутами:

  • з Бородінського мікрорайону та Осипенківського мікрорайону: від  вул. Гребельної через бул. Вінтера, вул. Кияшка, вул. Академіка Весніна,  вул. Сергія Синенка, вул. Антона Незоли (вул. Таганську), Арковий міст, о. Хортицю, пр. Металургів, вул. Богдана Хмельницького, через пл. Запорізьку,  пр. Соборний, далі за своїми маршрутами та в зворотному напрямку (без заїзду на вул. Кияшка);
  • тролейбусний маршрут №8: «Завод «Запоріжкабель» – пр. Металургів» від кінцевої зупинки до зупинки «пр. Металургів» та в зворотному напрямку (без заїзду на вул. Кияшка);
  • тролейбусний маршрут №3: «вул. Піщана – пр. Металургів» від вул. Сергія Синенка через  вул. Антона Незоли (вул. Таганську), Арковий міст, через о. Хортицю до зупинки «пр. Металургів» та в зворотному напрямку.

Крім того, зупинку “Хортицька академія” тимчасово відмінили в напрямку лівобережної частини Запоріжжя для автобусних маршрутів з Хортицького району.

Зміни у русі тролейбусів:

  • маршрут №8 та маршрут №3 слідують по проспекту Соборному до площі Запорізької та в зворотному напрямку;
  • маршрути №11 та №17 будуть організовані сполученням «вул. Сєдова – пл. Запорізька».

Раніше ми писали, що у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на Дніпровській ГЕС тимчасово обмежать рух греблею. З 7 по 10 жовтня у період з 9:00 до 17:00 відбудеться перекриття дороги.

Нагадаємо, що протягом двох днів, 8 та 9 жовтня, з 9:00 до 14:30 у Запоріжжі проходитиме ремонт стиків, заміна рейок і відновлення дорожнього покриття на трикутнику “Карпенка-Карого”. Через ці роботи тимчасово призупинять рух трамваїв №10 і №14 на відрізку від зупинки “вул. Іванова” до кінцевих зупинок “М’ясокомбінат” та “Автострада”.