Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » На фронті загинув мешканець Гуляйпільщини

На фронті загинув мешканець Гуляйпільщини

На фронті загинув мешканець Гуляйпільщини

Ілюстративне фото

Вчора, 7 жовтня, відбулося прощання із загиблим героєм Євгеном Булатом родом з Гуляйпільщини із селища Успенівка.

Про це повідомили на сайті Гуляйпільської міської військової адміністрації. 

Євген Булат захищав територіальну цілісність та суверенітет України з початку повномасштабного вторгнення РФ. Військовослужбовець був мешканцем Гуляйпільщини, а саме селища Успенівка.

Євген Булат. Фото: Гуляйпільська міська військова адміністрація 

“Євген навчав нас бути сильними і добрими, добиватися свого і ніколи не відмовлятися від мрії. Навколишні цінували його за взаємовиручку та принциповість, він завжди допомагав іншим і нічого не вимагав натомість. Його слова та вчинки назавжди залишаться у наших серцях”, – розповідають рідні про бійця..

Прощання з героєм відбулося на Правобережному цвинтарі, яке знаходиться у Осипенківському житломасиві в Запоріжжі.

Нагадаємо, що 4 жовтня, відбулося прощання з Олегом Коломієцем, мешканцем Енергодара, який загинув, захищаючи Україну.

Раніше ми писали, що захищаючи територіальну цілісність та соборність України від агресії Росії, загинув військовослужбовець Микола Коновалов. Раніше чоловік був комунальником у Гуляйполі Запорізької області і публікував відео про свою працю.


Читайте також:

В Олександрівському районі Запоріжжя на місці зруйнованого під час російської атаки будинку буде зведено новий житловий об’єкт, де зможуть заселитися мешканці.

41-річному російському військовослужбовцю, який незаконно виконував обов’язки військового коменданта у Василівському районі, заочно повідомили про підозру у викраденні та катуванні мирних жителів.

У Запоріжжі відбулася позачергова сесія міської ради. Секретарка Регіна Харченко скликала її через нещодавні руйнування інфраструктури внаслідок російських обстрілів.