Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Чоловіку, який побив дівчину у кафе, повідомили про підозру: деталі

Чоловіку, який побив дівчину у кафе, повідомили про підозру: деталі

Чоловіку, який побив дівчину у кафе, повідомили про підозру: деталі

28-річний чоловік вдарив дівчину. Фотоілюстрація

У Запоріжжі поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який побив у кафе 21-річну дівчину та скинув її зі сходів. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Про це повідомляє Поліція Запорізької області.

Ситуація набула суспільного резонансу після публікації у мережі відео побиття та допису самої потерпілої про подію. Після інциденту, який стався у одному з закладів на Бульварі Шевченка в Запоріжжі, правоохоронці розшукали правопорушника. 

Постраждала, яку 28-річний чоловік побив у кафе. Фото: “5 редакція”/Пострадала, которую 28-летний мужчина избил в кафе. Фото: “5 редакция”

За даними слідства, 21-річну дівчину побив 28-річний чоловік у кафе. Злочинець накинувся на запоріжанку та наніс їй чисельні удари руками й ногами, після чого скинув її зі сходів. Судово-медична експертиза встановила, що дівчина отримала легкі тілесні ушкодження, які спричинили короткочасний розлад здоров’я.

Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні умисного легкого тілесного ушкодження. Йому загрожує до двох років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що 26 вересня в одному із закладів на бульварі Шевченка в Запоріжжі стався напад: чоловік кілька разів ударив дівчину та скинув її зі сходів. Інцидент зафіксовано на відео, яке потерпіла оприлюднила у соціальних мережах.


Читайте також:

Днями у Запоріжжі патрульні переслідували мотоцикліста у стані сп’яніння, який рухався тротуаром. У нього знайшли наркотичні речовини.

Двох лікарів запорізького медичного закладу підозрюють у створенні злочинної схеми з оформлення фіктивної інвалідності за гроші. У тому числі військовозобов’язаним чоловікам, щоб уникнути призову на службу. Лікарям загрожує до 5 років за ґратами.