Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » Висока пожежна небезпека: синоптики попереджають запоріжців 

Висока пожежна небезпека: синоптики попереджають запоріжців 

Висока пожежна небезпека: синоптики попереджають запоріжців 

Пожежа

Протягом сьогоднішнього дня, 12 жовтня, на території Запорізького району зберігатиметься пожежна небезпека 4 класу.

Про це повідомляє Запорізький обласний центр з гідрометеорології.

За даними Українського гідрометеорологічного центру, 12 жовтня на території Запорізького району очікується висока пожежна небезпека (4 клас).

Попередження про пожежну небезпеку. Фото: Запорізький ЦГМ

“Погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах при наявності джерел займання (відкритого вогню)”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що упродовж п’яти днів у Запоріжжі проводили дослідження якості атмосферного повітря, які показали перевищення допустимих норм забруднювальних речовин.

Раніше ми писали, що жителі Хортицького району поскаржилися на неприємний запах у повітрі через веб-ресурс “Екозагроза”. На місце події виїхали інспектори для перевірки ситуації.


Читайте також:

Восени для любителів риболовлі відкриваються можливості наловити хижої риби великих розмірів. Розповідаємо, де можна порибалити запоріжцям, та які місця є забороненими.

Екоактивіст Микола Ралик ініціював петицію, що пропонує надавати запоріжцям інформацію про якість повітря та наслідки вдихання забрудненого повітря.

1 жовтня у Комунарському районі інспектори зафіксували нову пошкоджену ділянку, яка постраждала від російських обстрілів. Вибухи спричинили значні руйнування та екологічні наслідки.

Контррозвідка Служби безпеки України під час контрдиверсійних заходів у Запоріжжі затримала місцевого мешканця, активного прихильника “руського миру”. Чоловік відкрито заперечував існування України як держави та закликав до її знищення.