Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Оріхів кінологи привезли їжу для безпритульних тварин (ВІДЕО)

У Оріхів кінологи привезли їжу для безпритульних тварин (ВІДЕО)

У Оріхів кінологи привезли їжу для безпритульних тварин (ВІДЕО)

Покинуті тварини в Оріхові. Фото: Національна поліція

У прифронтовому Оріхові Запорізької області живуть десятки покинутих котів та собак. Запорізькі поліцейські кінологи привезли для них сухий корм та поспілкувалися з тими мешканцями, які не виїхали з міста.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Запорізькі поліцейські кінологи привезли у сховище багатоповерхівки сухі корми для тварин. Цієї допомоги пухнастикам має вистачити на тиждень-півтора.

Кінологи привезли корм для тварин. Фото: Національна поліція
Кінологи привезли корм для тварин. Фото: Національна поліція

«Життя просто неба – це завжди небезпека. В Оріхові багато покинутих тварин, тож ми намагаємося приділити увагу кожному, хто бігає по кварталу, а їх, повірте, немало», – розповіла поліції місцева жителька Світлана. 

Покинуті тварини на вулицях Оріхова. Фото: Національна поліція
Покинуті тварини на вулицях Оріхова. Фото: Національна поліція

На зруйнованих вулицях Оріхова залишилися десятки безпритульних тварин, які шукають порятунку та допомоги від людей. Саме тому хвостики приходять до сховищ, де переховуються місцеві мешканці від російських обстрілів.


Читайте також:

На Алеї бойової слави в центрі Запоріжжя з’явиться “Алея пам’яті”, де розмістять фотографії загиблих захисників та захисниць, які віддали життя за Україну.

Програму єВідновлення оновили, і тепер українці, чиє житло було зруйноване внаслідок російських обстрілів, мають додаткові можливості для отримання компенсації.

Запорізька обласна державна адміністрація отримала додатково близько 149 млн грн з резервного фонду державного бюджету на будівництво фортифікаційних споруд.

Тіло української журналістки Вікторії Рощиної, яку викрали та утримували в російському полоні, незабаром мають транспортувати до України та передати її батькам.