Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » В Армія+ з’являться навчальні курси, Е-посвідчення та програма лояльності для військових

В Армія+ з’являться навчальні курси, Е-посвідчення та програма лояльності для військових

В Армія+ з’являться навчальні курси, Е-посвідчення та програма лояльності для військових

Зустріч з делегацією із США. Фото: Міністерства оборони України/Встреча с делегацией из США. Фото: Министерство обороны Украины

У застосунку Армія+ планують ввести нові функції, які покликані зробити військову службу більш зручною та сучасною. Про це повідомила заступниця міністра оборони України з питань цифровізації Катерина Черногоренко під час зустрічі з делегацією США на чолі з віцепрезидентом Інституту миру США Вільямом Тейлором.

Серед ключових нововведень, які з’являться у наступній версії застосунку:

  1. Навчальний модуль: Це курс, який міститиме базову інформацію про військову справу. Модуль вже погоджений з Генеральним штабом ЗСУ.
  2. Електронний військовий квиток: Цей цифровий документ матиме таку ж юридичну силу, як і паперовий, що спростить процес отримання довідок та підтверджень.
  3. Програма лояльності: Вона включатиме систему бонусів, знижок та соціальних пільг для військовослужбовців, що дозволить їм отримувати переваги від бізнесу.

Також у застосунку Резерв+ з’явиться новий сервіс рекрутингу, який дозволить військовозобов’язаним переглядати актуальні вакансії у військових частинах. Це, за словами Черногоренко, має на меті зробити процес мобілізації більш прозорим та інформативним.

На зустрічі також було відзначено значний прогрес Міністерства оборони України у сфері інновацій за останній рік. Зокрема, американська делегація зазначила досягнення у створенні Коаліції дронів та впровадженні важливих законодавчих ініціатив.

В результаті зустрічі сторони домовилися про подальшу співпрацю у сфері інновацій та цифрової трансформації оборонного сектору.


Нагадаємо, відтепер у мобільному застосунку Резерв+ доступний електронний військово-обліковий документ.